Formatsız Çözüm Yolları Arıyorum
-
önce prevx in trial sürümünü indir tarat bulduklarının adını ve yerini güzelce yaz bi kenara full olmadığı için silmiyo, sonra flash diskten canlı linuxların birini aç ordan sil ben slax ı flash diskten çalıştırıp silmiştim sonra pc hiç bişe olmamış gibi normal açılmıştı
-
arkadaşlar çözümü avirada buldum :) herkese teşekkür ederim..
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
Virüs:Win32/Kryptik.Abx truva atı türevi
Dosya :c:\windows\system32\drivers\atapi.sysUygulamanın yarattığı dosyada bir olay oluştu. C:\WINDOWS\System32\svchost.exe. Dosya karantinaya gönderildi. Pencereyi kapatabilirsiniz
Şimdi antivirüsle taratsana kardeş diyenler olabilir.Taratıyorum virüs siliniyor(galiba), sildikten sonra Pc'ye res atığımda bilgisayar sürekli windows yazısına gelmeden res atıyor , sanırım sistem dosyası virüsle beraber siliniyor. Amacım virüsü sildigimde res atmadan pc'ye tekrar sistem dosyalarını kopyalamak tanıtmak istiyorum ,nasıl yapılır hiç bir fikrim yok. Yardım edebilirseniz çok sevinirim , yada virüsü sistem dosyasına zarar vermeden silecek bir program varsa çok makbule geçer.
-----------------------------
Mini xp ile cdden kurlum yap oturumu açınca geri yükleme yap sonucunuda yaz sadece bir fikir