folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Formatsız Çözüm Yolları Arıyorum

Formatsız Çözüm Yolları Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PaBLo_eSCoBaR
    PaBLo_eSCoBaR's avatar
    Erkek

önce prevx in trial sürümünü indir tarat bulduklarının adını ve yerini güzelce yaz bi kenara full olmadığı için silmiyo, sonra flash diskten canlı linuxların birini aç ordan sil ben slax ı flash diskten çalıştırıp silmiştim sonra pc hiç bişe olmamış gibi normal açılmıştı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

arkadaşlar çözümü avirada buldum :) herkese teşekkür ederim..

....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

media_center bunu yazdı:
    -----------------------------

Virüs:Win32/Kryptik.Abx truva atı türevi

Dosya :c:\windows\system32\drivers\atapi.sys

Uygulamanın yarattığı dosyada bir olay oluştu. C:\WINDOWS\System32\svchost.exe. Dosya karantinaya gönderildi. Pencereyi kapatabilirsiniz

Şimdi antivirüsle taratsana kardeş diyenler olabilir.Taratıyorum virüs siliniyor(galiba), sildikten sonra Pc'ye res atığımda bilgisayar sürekli windows yazısına gelmeden res atıyor , sanırım sistem dosyası virüsle beraber siliniyor. Amacım virüsü sildigimde res atmadan pc'ye tekrar sistem dosyalarını kopyalamak tanıtmak istiyorum ,nasıl yapılır hiç bir fikrim yok. Yardım edebilirseniz çok sevinirim , yada virüsü sistem dosyasına zarar vermeden silecek bir program varsa çok makbule geçer.

-----------------------------
    Mini xp ile cdden kurlum yap oturumu açınca geri yükleme yap sonucunuda yaz sadece bir fikir

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
Toplam Hit: 2950 Toplam Mesaj: 14