Formatta Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

cok alakasiz bisey demisim özür ben tam anlamadan cvpladim

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Hocam açılışta delete bas resimdede görüldüğü gibi ordan Boot sekmesine gel ordan cd-rom Öyle dene. 

NOT: Resimler alınıtıdır...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    gosterdıgım resımler  benımkındede  aynı ama  ben ordan atamadım hocam yanı  son resım  bende  cıkmıyo nasıl bıseyse  artık

kontra bisiklet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    adamgibi bunu yazdı:
    -----------------------------
    gosterdıgım resımler  benımkındede  aynı ama  ben ordan atamadım hocam yanı  son resım  bende  cıkmıyo nasıl bıseyse  artık
    son resim bende cıkmıyor derken eğer cdrom driversin en üstte nasıl geldiğini soruyorsan klavyedeki - + tuşlarına basıcaksın o şekilde cıkıyor.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı:
    adamgibi bunu yazdı:
    son resim bende cıkmıyor derken eğer cdrom driversin en üstte nasıl geldiğini soruyorsan klavyedeki - + tuşlarına basıcaksın o şekilde cıkıyor.

aynen. Mersinde olan var anlamayn mürit anlatırım öğretirim isteyen olursa bi pm çaksın yeter.

Toplam Hit: 1596 Toplam Mesaj: 16