Forum Görünümü Hakkında Nacizane Fikrim
-
aslında gördüğünüz üzere ben yeni bir kullanıcıyım. forumu takip etmeye çalışıyorum ve takip ettiğim sürelerde çok güzel muhabbetler döndüğünü, faydalı bilgiler paylaşıldığını görüyorum. fakat bu takip sırasında zorlandığım birkaç nokta var.
öncelikle başlıkların olduğu sayfalar çok karışık görünüyor yani seçmek için epeyce zorlanıyorum. daha çok dikkatimi çeken bir konu ise imzalar. eğer kullanıcı bir satırlık bir yazı yazmışsa yazı neredeyse görünmüyor imza ile karışıyor. kısacası bu gözü çok yoruyor.
ilglendiğiniz için şimdiden teşekkürler.
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------bu dediklerin bana hiç de karışık gelmiyo
alıştım ondandır
yakında sende alışırsın
-----------------------------
doğru yakında alışırsın -
Alışırsııın, Alışırsın :)
-
belki sende sorun vardır.. derli toplu forum..
bi ekran görüntüsü koyar mısın ?
-
hocam tbt'nin kendine has bir stili var...alısırsın zamnlaa (:
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------belki sende sorun vardır.. derli toplu forum..
bi ekran görüntüsü koyar mısın ?
-----------------------------ekran görüntüsünü ekliyorum
bu arada dediğiniz gibi muhakkak alışırım ama belki benimle aynı görüşü paylaşan arkadaşlar da vardır.
http://img186.imageshack.us/img186/3944/123ti7.jpg
-
bence forum dynamic olmalı mesela flash olsa manyak olur ama sadece anasayfadaki konu baslıklarının olduğu yeri diyorum
post atilan konu ustte tasınsa falan kendiliginden surekli F5'e basmak gerekmese
silinen konu kendiliginden kaybolsa ya da yanında silindgine dair bi resim cıksa
kitlenenin yanında kilit cıksa falan iste
ne dersiniz ? hoş olmaz mı?
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------bence forum dynamic olmalı mesela flash olsa manyak olur ama sadece anasayfadaki konu baslıklarının olduğu yeri diyorum
post atilan konu ustte tasınsa falan kendiliginden surekli F5'e basmak gerekmese
silinen konu kendiliginden kaybolsa ya da yanında silindgine dair bi resim cıksa
-----------------------------yuh artık :) çok kasar o..
-
bu arada resim ekleme kodu nedir acaba?
-
pessimist bunu yazdı:
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------bence forum dynamic olmalı mesela flash olsa manyak olur ama sadece anasayfadaki konu baslıklarının olduğu yeri diyorum
----------------------------ya illede flash olmayacak
sahadan.com daki gibi gol olunca yanında top çıkıyo ya hani
onun gibi diyorum
bence basit ve güzel bi uygulama
dikkate alinsın istiyorum:)
-
ExcellencE bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
ExcellencE bunu yazdı:
----------------------------ya illede flash olmayacak
sahadan.com daki gibi gol olunca yanında top çıkıyo ya hani
onun gibi diyorum
bence basit ve güzel bi uygulama
dikkate alinsın istiyorum:)
-----------------------------o kadar olmasa bile anasayfadakı " Baslik(!) " ünleme tıklayınca sadece aktif konuları yenilese iyi olurdu :)