Forum Kurucam İsim Bulamıyorum
-
bir forum kurmayı düşünüyorum ama isim bulamıyorum genel bir forum olacak
mesala forum2015.com olabilir mi
-
- Bence yzdığın domain çekici deil genel forum düşünüyrsan artık pek kalmadı local forumlar tutuyor sağlık kadın oyun vs ama yine genl düşünürsen bu sadece tavsiye www.forumizim gibi(domain boş reklam deil) gibi ilgi çekici şyler ypabilin hatta slogan da bu olabilir Ne Komünizim Ne Faşizim Yaşasın Forumizim :D
-
hocam forum işi biraz zor, ödev forumu felan açarsan tutabilir yok hack-warez-adult gibi forumlar da artık pek tutulmuyor. Zamanın varsa, DLE kurup warez paylaşım yapabilirsin fakat bu işi biraz ciddi ve kaliteli yaparsan birçok forumu geride bırakman hiçte zor değil. DLE-WP gibi blog-paylaşım tarzı scriptler hem güvenli hem güncel.
Ama yok ben kesin forum kuracam, istemiyorum öyle dle,wp gibi şeyler diyorsan forum içeriğini domaine yansıt. Oyunforum.kom :) gibi domain yapıpta sonra içinde film paylaşman biraz acayip olur.
-
forum tutmaz
baştan falso
-
www.seekeriz.biz
-
arkadaşlar bir film sitesi yapsam medya player tarzında filmleri içine koysam.. yapabilirmiyim böle bir şey acaba
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar bir film sitesi yapsam medya player tarzında filmleri içine koysam.. yapabilirmiyim böle bir şey acaba
-----------------------------ondan da çok war :D ama bu günlerde aslında online güncel diziler moda o olabilir
-
arkadaş feci yaratıcı :D
-
kral-film.com nasıl arkadaşlar iyimi
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
forum tutmaz
baştan falso
-----------------------------alper bi kere ağzından olumlu bişey duymadım zaten :D
-
tenekeyiz.biz