Forum Sayfasına Üye Olursanız Sevinirim...
-
Selamünaleyküm Mürid kardeşlerim. Ne varsa sizde var. ben bi forum sayfası yaptım. çalıştığım yer adına. ve üye sayımı arttırmam gerekiyor. Sizden yardımlarınızı bekliyorum foruma üye olup bişiler eklerseniz arada sevinirim. Fikirlerinize açığım.
Adresi:
http://karayazisaglikgrupbaskanligi.forumup.com
Şimdiden Allah razı olsun.... -
Ha bu arada tahribatın da reklamlarını yapıcam. Yaptığım alıntılarda onun adını yazıcam. Hadi kardeşler göreyim sizleri. Allah razı olsun
-
bu kadar uzun adrese kim girecek : )O))))
-
yine de sağol soccer kardeş. ama keşke kopyalayıp yapıştırsaydın. Biz bize yardım etmicez de kim edicek.
-
!!!!!!!
-
hocam hayallerini kırmak istemem ama önce create sonra delete oluyorlar
-
üye oldum ama öncelikle adres cok uzun biraz zor işin :)) ayrica hazir alinmis olmasindan dolayi kodlari düzenleyemezsin istedigin gönlüne göre bisi yapman zor...
hıı bide admin panelinden güwenlik kodunu ac yoksa ibnenin biri deneme amaciyla denyo ile üye flood falan yapabilir cacala olmani zorlastirsin die diorm :)) -
fantasia lem durmadan toplu mail çekeceksen olmayayım en son öyle bir forumun başına gelenleri bilmek istemezsin :D 2 günde 20 atmış a.q ineği :D
-
kardes hayırlı olsun ama forum seni kırmak gibi olamsın ama forum pek duzgun degil bende amator olarak bitane yaptım istersen inceliye bilirsin
www.paylastikca.guzeldir.com
ha bu arada tariqatı beklerim :D -
ikinizde phpbb kullanmışsınız seninkinin farkı neki?
sadece rengi?
sendede güvenlik kodu aktif değil.
mürid kardeşler acizane tavsiyem verin 60 - 70 ytl kendi adınıza domain ve hostunuzu alın.
yok reklamdı yok alan adı uzundu derdinden kurtulun. -
uyarın için teşekkürler lost_dream kardeş. yalnız o güvenliği nasıl açıcam anlatırmısın.
cokie güvenliği mi o dediğin?
Toplam Hit: 3029 Toplam Mesaj: 12