Forum Sitemin Güvenliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    mybb de şöyle bir sistem var birtane ana admın var o ana admın nın dışında kimse veri tabanı yedeği alamıyor kullanıcı profilinden başka yönetici o ana admın nın profilinde değişiklik yapamıyor felan

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    mybb de şöyle bir sistem var birtane ana admın var o ana admın nın dışında kimse veri tabanı yedeği alamıyor kullanıcı profilinden başka yönetici o ana admın nın profilinde değişiklik yapamıyor felan
    -----------------------------
    vB'de de root admini başka dminler normal üye yapamıyo veya banlayamıyo. ve root admin diğer adminlerin/yöneticilerin panel yetkilerini düzenleyebiliyo.

sanılanın aksine...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Çeşitli yazılımlar kullanabilirsin .Tarayıcılar.
    Ben forumda bir tanesini paylaşmıştım ve nasıl kullanılacağı ile ilgili döküman da yazmıştım "Web Vulnerability Scanner NIKTO" forumda ararsan bulabilirsin,resimli anlatmıştım ama resimler silinmiş olabilir yine de orada resimde anlattığım herşeyi yazıya aktardığım için bi problem yaşamazsın.
    Bu niktoyu niye önerdim,çünkü beğendiğim bir yazılım saldırı yaparken de kendi sitenin güvenliği konusunda test yaparken de etkili.Ayrıca acunetix security scanner/güvenlik tarayıcısı da popüler bu arada.Bundan başka güvenlik açıklarını takip ediceksin ve de kendine dikkat ediceksin.SecurityMasterın da sölediği gibi serverda çok önemli .
Toplam Hit: 4547 Toplam Mesaj: 14