Forum Tasarımı Hakkında..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

ndmylmz bunu yazdı:
    -----------------------------

husnuweb bunu yazdı:

geliştirilmiş ftp sitesi gibi olmuş.

----------------------------

ne alaka hocam ..

ftp arayüzünü birazcık geliştirsem bunun gibi olur diyo yani. kavgada falan söylese neyse

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

kavgada filan iyi telkin.Evet ikonlarla süslenebilir.sağına doluna reklam uzantıları veya sade linkleri zenginleştirir .elinde tema varmış gerçi ona uygun modellerde çok yeni bir şeyler yaparsan o zaman tekrar bakma şansımız var.ama bu hazır bir kalıp.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

weskeyy bunu yazdı:

kavgada filan iyi telkin.Evet ikonlarla süslenebilir.sağına doluna reklam uzantıları veya sade linkleri zenginleştirir .elinde tema varmış gerçi ona uygun modellerde çok yeni bir şeyler yaparsan o zaman tekrar bakma şansımız var.ama bu hazır bir kalıp.

hocam hazır bir kalıp olsun olmasın temayıda netten bulup uyarlamadım herhal onuda kendim yaptım..Program aracığııyla..

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

hocam daha şık durabilir tablolar filan windows 98 gibi eski kalmıs cssle süsle hatta git joomlanın csslerini aşır ,  classlarını filan ona göre editle

....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

konuyu hortlatmış olucam ama neyse :D :D hocalar şunun görünümü nasıl olmuş : http://forum.firebang.com/

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
Toplam Hit: 2243 Toplam Mesaj: 16