Forum Tasarımı Hakkında..
-
ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------
husnuweb bunu yazdı:
geliştirilmiş ftp sitesi gibi olmuş.
----------------------------ne alaka hocam ..
-----------------------------ftp arayüzünü birazcık geliştirsem bunun gibi olur diyo yani. kavgada falan söylese neyse
-
kavgada filan iyi telkin.Evet ikonlarla süslenebilir.sağına doluna reklam uzantıları veya sade linkleri zenginleştirir .elinde tema varmış gerçi ona uygun modellerde çok yeni bir şeyler yaparsan o zaman tekrar bakma şansımız var.ama bu hazır bir kalıp.
-
weskeyy bunu yazdı:
kavgada filan iyi telkin.Evet ikonlarla süslenebilir.sağına doluna reklam uzantıları veya sade linkleri zenginleştirir .elinde tema varmış gerçi ona uygun modellerde çok yeni bir şeyler yaparsan o zaman tekrar bakma şansımız var.ama bu hazır bir kalıp.
-----------------------------hocam hazır bir kalıp olsun olmasın temayıda netten bulup uyarlamadım herhal onuda kendim yaptım..Program aracığııyla..
-
hocam daha şık durabilir tablolar filan windows 98 gibi eski kalmıs cssle süsle hatta git joomlanın csslerini aşır , classlarını filan ona göre editle
-
konuyu hortlatmış olucam ama neyse :D :D hocalar şunun görünümü nasıl olmuş : http://forum.firebang.com/