folder Tahribat.com Forumları
linefolder Web sitesi Güvenliği, DOS - DDOS Saldırıları...
linefolder Forum Yüzünden Savcılığa Şikayet Edilir Mi?

Forum Yüzünden Savcılığa Şikayet Edilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    eğer gizlenebilirsen bi bok olmaz, kaldı ki gizlenmesen de pek bi bok olmuyor. Yalnız gerçekten bir şikayet bildirimi varsa geç de olsa yakalanabilirsin. Benim anlamadığım "forum hackledim nolacak ki" mantığı. Forum sayfası hackleyince yine zarar veriyorsun ne değişiyor? Ben ceylanpinar.meb.gov.tr yi internet kafeden hacklemiştim. Anlacağın ne kadar boktan site de olsa devletindir diye gizlenmek istedim. Sadece anasayfalarındaki index sayfasını değiştim ve orjinal index'i index_yedek.html diye bıraktım. amaç görüntüydü yani. Aylarlarca benim index anasayfalarında kaldı. Anlayacağın bizim devletin bilişimle olan ilgisi alakası pek yoğundur(!)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek
    aziztufan bunu yazdı:
    -----------------------------

Hapse düşersen tahribat grubu olarak biz sana iç çamsır ve sigara getiririz merak etme :)

-----------------------------
    2. el boxer ve izmarit gibimi :)))

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fuzbing
    fuzbing's avatar
    Erkek
    Yeni bilişim yasalarıyla bunun gibi şeyler ciddi suç olarak sayılmakta. Kayıtlarını almışsa site sahibi davada açar yerini de tespit eder. Özellikle firma gerçek bir firma olduğu için bu tip şeylerle daha fazla uğraşması muhtemel.

to be or not to be.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kemalabi
    kemalabi's avatar
    Erkek

hakkında yapılacak işlemler:

1-sitesi hacklenen site sahibi cumhuriyet başsavcılığına resmi şikayette bulunur

a-savcılık dilekçeyi kabul eder

b-görevsizlik kararı verir yani kabul etmez.

2-dilekçe kabul edildiği takdirde,telekoma yazı yazılır,

(bu arada hacklenen site sahibinin hack yeme zamanını bildirmiş olması çok önemlidir ve hack yapan ip leri dilekçesinde belirtmiş olması şartı vardır )

telekomdan belirlenen ip adresleri istenir.

3-adres ev adresi ise senden (adsl kimin adına kayıtlı ise,baban ve ya ebeveynin),internet cafe ise cafe sahibinden ifade verilmesi için  karakola çağrılma müzekkeresi çıkartılır..

dava açılırsa ve şikayetci taraf iddalarını kanıtlarsa : 

1-para cezası alırsın

2-karşı tarafın maddi ve manevi tazminat davası açma hakkı doğar.. 

Toplam Hit: 10090 Toplam Mesaj: 35