Foruma Arduino Bölümü Açılsa Güzel Olmaz Mı?
-
Merhaba müridler, Arduino ilgimi çekmeye başladı son zamanlarda ilgilenmeye başladım. Arduino ile ilgili tavsiye edebileceğiniz kaynaklar, forumlar , bloglar vs var mı?
-
Uzun zaman önce benimde ilgimi çok çekmişti arada kaynadı gitti öyleö.. Burada arduino için bilgi alışverişi yapabileceğimiz arkadaşlar varsa bir bölüm açılır süper olur şahsen.
-
Beyler başlık açtığınız kategori "Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar" ..
-
SUPERBICO bunu yazdı
Farkındayım da neden belirtme gereği duydun?
Ek: Daha özelleştirilmiş alan , daha derli toplu alan olması için.. Ha istek yaptığın şey forumun yapısıyla ilgili git genele oraya buraya aç diyorsan : elektronike alakalı birşey diye buraya açtım.
dcpromo tarafından 26/Şub/18 15:07 tarihinde düzenlenmiştir -
ilteris bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdı
Ek: Daha özelleştirilmiş alan , daha derli toplu alan olması için.. Ha istek yaptığın şey forumun yapısıyla ilgili git genele oraya buraya aç diyorsan : elektronike alakalı birşey diye buraya açtım.
Cevabı kendiniz vermişsiniz.
-
SUPERBICO bunu yazdıilteris bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdı
Cevabı kendiniz vermişsiniz.
Hocam sen tüm konulara girip " Beyler başlık açtığınız kategori "xxxxxxxxx" .. " diye yazsana :) TBT ın canlı konu alanı belirtme botu olursun :) Anlayamadım niye yazdığını hala.
-
Açılsa güzel olur güzel projeler paylaşılır. Fakat açılacağını pek sanmıyorum. Malum "Ne gerek var"cılar yüzünden.
-
e2 bunu yazdı
Açılsa güzel olur güzel projeler paylaşılır. Fakat açılacağını pek sanmıyorum. Malum "Ne gerek var"cılar yüzünden.
Aşırı zevkli işler valla. Hobi olarak bile uğraşıldığında insannı pamuk gibi eder :)
-
Bende Arduino bölümü acilsa sevinirim.
Hatta Arduino bölümü altinda Yazilim, Mekanik ve Genel diye 3 bölüm olsa iyi olur.
-
Raspberry için de bir bölüm isterük :)
-
Klasör ağacı fazla derin olursa platin meme yapar..