Foruma Mobilden Mesaj Atamıyorum
-
Arasıra cepten tahribatı takip ediyorum, bir konu,mesaj yazacak oluyorum ama gönderimoyorum, editör sayfası gözüküyor ama mesaj kesinlikle yazamıyorum, android kullanıyorum, neyle alakası olabilir, daha önce böyle bir konu açılmamış.
-
Bende de bu sorun var :) Opera ve normal tarayıcı da denedim olmadı.
-
basinca klavye mi cikmiyr . bede mobilden yaziyrm su an . farkli tarayicilarla denedin mi hic ?
-
evet tarayicidanmis, suan opera ile gonderiyorum, msj atilamayan androidin kendi browseri, eyvallah.keske deneyip konu acsaydim
-
android in kendi browser ı ile ben de yazamıyorum, metin kutusunu algılamıyor haliyle tıklandığında da klavye çıkmıyor. Ben de opera mini kullanıyorum
-
Bende Opera da yemiyor demek ki sorun bende :D
-
Dolphinde oluyodu bu sorun bende de.
Operaya devam.
Yanliz bunda da sorun var yukardaki bardan nicke tiklayamiyorum assagi inmiyo bi turlu, onu da mecbur farkli sekmede acip giriyorum. Bi degisik :/ -
operanın turbolusu bar bende mini galiba bende yazıyorum ama enter yapıp alt satıra geçemiyorum
-
Bende Opera mini kullanıyorum. Mesajda atabiliyorum sorun olmuyor :\
-
Hacılar, dandroidin kendi tarayıcısından yazabilirsiniz. Aynen şöyle olmaktadır.
Karizmatik metin editörü seçilir. Daha sonra
Metin editörü yüklenince editördeki butonlardan sonuncu olan
işaretine tıklanıp açılan pencereden mesajınızı yazabilirsiniz.Şunu söyleyeyim, biraz şekilli olur :)
-
livane bunu yazdı
basinca klavye mi cikmiyr . bede mobilden yaziyrm su an . farkli tarayicilarla denedin mi hic ?
efendi gibi masaüstü pc den yazın bu ne amk :D
bik bik bik post mu girilir abi. niye kendinize işkence ediyosunuz.
nyse sz kzarsinz şmdi bn gidiyrm :/