Forumda ""Misogynist"" Varmı?
-
KuPa_KiZi bunu yazdı:
-----------------------------
ayrıca o latince değil inglizcedir.
-----------------------------
1.....
hayır latincedir...
2.....
pek çok kelime latinceden başka dillere geçmiştir.
3.....
seviye ile tükçeyi köreltmek farklı şeylerdir.
-
ben..
ama top fln sanmayın :))
karıların sadece kullanışlı olmasına bakmak lasım diye düşünüorum 1 tane kendi kafana göre bul gerisini kaldır at. 1 tane benim olsun öz olsun yane.
artik bende ... kızlari sevmiyoum. -
bence...
Kadınlar duygusuz olmalarına karşın empatik zekaları gelişmiştir.(bak seviye yaptım k.k.)
Ama matemetik zekadan yoksundurlar. 1 elma mı daha fazla yoksa 2 elmamı çözmezler...
zaten hem başarılı erkeklerin arkasında olmak zorunda kalırlar. Öne geçemezler çünkü kimse kılavuzunun karga olmasını istemez :P :P -
1 . 'misogynist'- latince kökenli olabilir ama latince yazılımı bu değildir . 2 ayrı latin kelimesinden oluşuyor.
2. önce siz kendi nicklerinizi türkçeye çevirin odnan sonra bende misogynistin türkçecisi yazayım -
Ben kari düşamanı değilim ama,karilari pek sevmem...
ayrıca nıckimin anlamı TUPAC_DAİMA TAMAMMI...
-
Way kocum 2pac`ci biri daha gelmis,Hosgeldin haci,
Karilar sevilmeli ,Onlari sevgi ile beslemeliyiz
onlari sevmeli saymaliyiz,
onlar birer cicektir ,sulamaliyiz, :) karisiz bi hayat düsünemiyorum,cekilmez :))
-
bu açıklamayı yapmasaydın anlamayacaktım 2-pac saol.ben 12 sene yurtdışında eğitim aldım - franzısca ve inglizce..yani bu açıklamaları yersiz buluyorum yinede teşekkürler
-
KABUS DOSTUM TUPAC SHAKUR SEVİLMEZMİ ABİCİĞİM YAV.KUPA KIZI SANA GELİNCE NEDEN YETER SİZ BULUYONKİ BU AÇIKLAMALARI MİLLET EMEK VERİP YAZMIŞ.TEŞEKKÜR ETMEN LASIM
-
Mesaj 2pac4ever tarafindan 15 Eylül 2003 (Pazartesi) tarihinde yazildi.:
-----------------------------------------
ayrıca nıckimin anlamı TUPAC_DAİMA TAMAMMI...
----------------------------------------
ben bundan bahsediyorum akıllım -
hay nickinize fransızcasına latincesine. adam gibi fikir belirtin ya. kitlicem bu güzelim topiici.
Toplam Hit: 16205 Toplam Mesaj: 72