folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Forumda Kategorileri Bulunan Konular Üzerine (Müritler)

Forumda Kategorileri Bulunan Konular Üzerine (Müritler)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    temel sorun forumun forumtr gibi kullanılması yani teknoloji hakkın yada bilişim hakkında acılan konu sayısı cidden sınırlı....Sorulan sorularında bazıları google'da arandıgında ilk 2-3 sonuctan biri yada sırf sorulmak için oluyor....Bence öncelikle bir soru sormayıda ögrenmeliyiz.

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

sandman katılıyorm o kdr sorulmaması gereken sorularda da soruluyorki..

adam gugıla yazsa cdden en bşlarda cıkcak.. ama hojucuk un da dedii gbi zman içnde aşılr..

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Konu açma herkesin elinin altında olan bir olay. Kişi forum kurallarını bildikten sonra,sırf sorusunun cevabını almak için üye olmadıysa,küfür hakaret çok bilmişlik yapmadıkça,insan ayırıp kayırmadıkça,saçma sapan konuları 5-10 kez açmadıkça,konu eklemenin bokunu çıkarmadıkça,seviyeyi korudukça ve siyasi propaganda yapmadıkça,

Kısaca insan olduktan sonra başımızın üstünde yeri vardır.Ve konu açtığı içinde mutluluk duyarız.

Burası Tahribat Gelene Güle Güle demek olmaz..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

Hemfikiriz.. , kisacasi sorulan sorularin kalitesi degildi iletim, elbet herkes konu acar. Sormak istedigi soru oldugu halde forumda sormaya cekinme hali, hakkimda ne dusunurler durumu, bunuda ilk mesajda aktardim.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Msn'de gelen olursa direk foruma yonlendiriyorum ,gecmiste bende bu tip bir baslik acmistim :) soru sormaya cekinmeyin diye ,kimse anasinin karninda ogrenmedi bunlari ...Tabi soru acarken biraz dikkatli olursak daha iyi olur ,konu basligi ,sorunumuzu tam olarak anlatma konularinda titiz olmaliyiz...birileri gibi programim hata veriyor hata nerde diye sorup kodlari vermeden cevap bekleyenlerden olmayin :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 2609 Toplam Mesaj: 16