Forumda Sikinti
-
Ne zamandir Foruma yazmiyorum.(Eski tahribat'dan beri) Cunku forumda arama calismiyor. Ayni baslikta bir cok konu var. Forum zaman icinde copluge donmeye basliyor. Arama yazmadan yazmak istemiyorum.
Ayrica acil yardim / su msn sifresini kirin / hotmail sifresi lazim gibi mesajlar forumun bokunu cikardi diye dusunuyorum. Bilgi paylasmakla Lamerlik arasinda cok fark var. -
haklisin hocam bizde actik bi dunya bu tur topic, " Neler oluyo tbt ye " fln tarzi, yapicak bise yok, en babasi Tahri-Key ki su an uygulamada, adminlerimiz gordukce banliyolar lamerleri, insallah bi kac aya ( Tahri-key dvm ederse ) ortalik temizlenicek ve biz bize muridler olarak kalcaz..
-
Forum taş gibi takılın...
-
ben bile geri dondum :)
su uye alimindaki kisitlama guzel olmus. forumu daha kaliteli yapacagina eminim.
Antikky nin dedigi gibi tas gibi -
underzero nerdeydin sen be kanka??? :)))))
neyse arkadşlar form gittikçe güzelleşiyo yalnız şu büyük ve renkli harf kullanımına ne oldu ve alıntıda yapamıyoruz artık bunlar düzelcek mi? -
site baştan kodlanıo sorun kalmıcak aspNET e geçilio.
-
nicksiz abü hakketen asp.NET e mi geçcez ??
ıı bişi sorcam
asp ile asp.NET in arasında ne gibi bi fark var?
-
Teki eski teki yeni bir sürü avantajı var.Anlat anlat bitmez.
-
comming soon...
-
valla ben bu tahribat aleminden once bi ton geyik turu forumlara taqiliyordum.ama su an tahribat forumlarini 2003 e kadar dokuyorum ole muthis seyler varki cok kereler sabahliyorum.bence buraya kadar ve bundan sonrasi titizlikle korunmali derim cunku muthis bi arsiv hatiralar gecidi gibi.7-8 ay onceki yazinizi bi not gibi insanlarin onunde gormek saglam bi olay.evet arama motoru gibi bi sorun var olsun yenisiyle bu sorun ortadan kakicak diye umuyorum.
Saygilarimla mllt. -
ASP = P4 1.6
ASP.NET P4 HT 3.2
Toplam Hit: 3715 Toplam Mesaj: 19