Forumdaji Java Cı Arkadaşlar Toplansa ?
-
coldfusion bunu yazdı:
-----------------------------bu adamlar ucuza ( ki öğrencilere 500 tl normalde 650) java dersi veriyo ve grup gidenlerede özel indirimler yapıyo gitmeyi düşünen varsa irtibata geçsin grup takılalım indirim yaptırtalım ...
http://www.mergecons.com/home.seam
-----------------------------48 saattemi öğretiyorlarmış hocam ?bide bu web ile alakalı desktop öğreten bi yer olması iyi olurdu.
-
Desktop (edit: ve core J2SE) ile ilgili her şeyi sorabilirsiniz.
-
java ogrenmenin 1. kurali; google kullanmayi ogrenmek
2. kurali; ne aradigini bilmek...
bu ikisini yaparsan, zaten istegin varsa ogreniorsun javayi.
Neden is yerinde ya da okulda java kullaniyorum (ya da kullandiriliyorum) cunku her yerde calisior meret... su an telefonda kod yazabiliyorum mesela ekstra bir egitim almadan, google + ne aradigini bilmek sayesinde... ilk baslarda (ki cokda oldu sayilmaz) bildigin system.out.println kullanarak looplarin calistigini ogrenmeye calistim temel olarak, sonra kendimi gelistireyim dedim text dosyasina satir yazdiriyodum system.out yerine :P
aslinda iyi bir baslangic, nasi oluorda her yerde calisiyor sorusunu cevabini aramak olabilir, baslangic noktasi olarak JVM (Java Virtual Machine) nedir ne deildir onu bir google a sorarsan Javaya baslamis olursun saniyorum.
-
zaten nesne yönelimi olayını çözerseniz javayı yada .net ide çözmeniz zaman almaz ... konusma dilleri gibi sadece kelimeler farklı ve bazen cümlelerin sekli.bazı dillerde özne basta bazılarında sonda falan ... bazılarıysa arapça gibi esre üstün yardırıyosun
-
Destroyer bunu yazdı:
-----------------------------
Desktop ile ilgili her şeyi sorabilirsiniz.
-----------------------------hocam desktop ile ilgili türkçe olursa iyi olur ama iyi öğretir dediğin kitap görsel eğitim seti vs.. bildiğin varmı parayla olursa sorun diil .Tabi fazla pahalıda olmasın:D
mesela bilgeadam satıyormu ?
-
arkadaşlar hepinize teşekkür cok ediyorum :)
-
@Pyramid
Hocam inan hiçbir Türkçe kaynak bilmiyorum. Ayrıca elinin altında uçsuz bucaksız internet varken kitap alman gereksiz.
Az çok İngilizce'n varsa http://java.sun.com/docs/books/tutorial/ adresten başlayarak merak ettiğin her şeyi öğrenebilirsin. Sadece bilgi vermekle kalmıyor ayrıca herkesin anlayabileceği örnekler de mevcut.
Desktop ile ilgileniyorsan swing'e bakmanı tavsiye ederim. Aşağıdadaki listede her şey var.