folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Forumlardaki Paylaşılan Linkleri Ve Şifreleri Bulan Bot ?

Forumlardaki Paylaşılan Linkleri Ve Şifreleri Bulan Bot ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

evet üye girişi şart. eğer grabber tarzı birşeyler önerirseler k adını manuel girmem gerekecek. ama pyton falan filan olursa muhtemelen tarayıcıda site açıksa direk çekecek

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

evet üye girişi şart. eğer grabber tarzı birşeyler önerirseler k adını manuel girmem gerekecek. ama pyton falan filan olursa muhtemelen tarayıcıda site açıksa direk çekecek

https://chrome.google.com/webstore/detail/link-grabber/caodelkhipncidmoebgbbeemedohcdma

linkleri çekmek için 1000 tane yol var ama her sitede şifrenin paylaşma şekli farklı ise hepsini anlayan bot yazmak uğraştırır.

--

bana sorarsan jdownloader kullan. linkleri çektir siteden kendi grabber'ı var. Zaten linkleri gruplandırıp klasör haline getiriyor. o sırada sağ tıklayıp rar pass'ı yaz. indirince o rar pass ile açıyor.

jdownloader candır

--

ama gidip hizliresim.com linkleri istiyorum dersen jdownloader işini görmeyebilir. indirme siteleri için tam biçilmiş kaptan :P

NoktaliVirgul tarafından 17/Nis/20 10:22 tarihinde düzenlenmiştir

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cybermole
    cybermole's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

yapmak istediğim şu : link paylaşımı ile film paylaşan siteden bütün turbobit tarzı istelerin linklerini sıralamak. daha sonra indirdiğim bu videoların şifrelerini de çekip sıra ile şifre programı ile açıp klasöre çıkarmak

ornek adresi pmle hocam bakayım boslukta hazırlarım botu ..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    cybermole bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

yapmak istediğim şu : link paylaşımı ile film paylaşan siteden bütün turbobit tarzı istelerin linklerini sıralamak. daha sonra indirdiğim bu videoların şifrelerini de çekip sıra ile şifre programı ile açıp klasöre çıkarmak

ornek adresi pmle hocam bakayım boslukta hazırlarım botu ..

https://www.tahribat.com/forum/yol-arkadasim-2017---yol-arkadasim-2-2018-yerl-241442

@NoktaliVirgul jdownladeri denedim evet işimi kolaylaştırıyor ama dediğim gibi web sitesi içindeki pw: , sifre: , pass: , gibi şifre metinlerini yakalamamda lazım. 

mutlaka kurcalanacak birşeyler vardır diye konu açtım.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 2628 Toplam Mesaj: 15
bot link bulucu veri çekme