Forumu Kurduk Ama İşletemiyorum :S
-
s.a. müritler
ben mybb forum kurdum ama kullanıcı yerler forum tr ama admin paneli ingilizce bunu tr yapabilme şansımız varmı bide;
foruma nasıl yeni konu gurupları açıyoruz :S cevapları bekliyorum
-
admin bölümünden hocam :)
-
var mybbdestek.com a gir tr çeviriyi indir orda anlatımı var zaten gruplar içinde admin panelinden gruplardan şeetiriceksin gir kurcala (:
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
admin bölümünden hocam :)
-----------------------------rene hocam o kadarını biliyorum (:
ama admin panelinden nereden mybb kurdum forum dışında heryeri ingilazca admin panelinden bişi anlamıyrm (:
tr olmazmıki bu ?
-
mybbturkiye.com
mybbdestek.com
Bu tarz sitelerde tamamı var hocam... Kurulumundan tr ye çevirmesine kategori açımına vs. resimli açıklamalarla kolay anlayacaksındır zaten... Hadi kolay gelsin...
-
smf kurmamakla hatamı ettim acaba :S
-
bende ( çok olmasada ) usta mybbciydim geçen yaz , OKS yüzünden ara verdiydim , istersen ortak olalım yardımım dokanır heralde :)
-
bir sürü işletme okuyan öğrenci var al birini :P
şaka maka admin.php yaz bakalım adres satırına.. orda olması lazım.
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------bir sürü işletme okuyan öğrenci var al birini :P
şaka maka admin.php yaz bakalım adres satırına.. orda olması lazım.
-----------------------------öyy admin apneline girebiliyorum :D
hepiniz saolun türkçe yaptım kendim şimdi bütün sorunlarımı düzelttim çok saolun
-
Bi de hoca kusura bakma da bi forumun ayarları ingilizce diye işletemiyosan, o kadar "teknik ingilizcen" yoksa bence forum işini biraz askıya alıp ingilizceyi nasıl halledeceğini dşün.
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------
Bi de hoca kusura bakma da bi forumun ayarları ingilizce diye işletemiyosan, o kadar "teknik ingilizcen" yoksa bence forum işini biraz askıya alıp ingilizceyi nasıl halledeceğini dşün.
-----------------------------hocam o kadar teknik ingilizcem var ama bu kelimelerle ilk defa karşılaştım menüler bi deişik yoksa yaptım yaparım ama menüler değişik olunca insan doğal olarak bilse bile bir korkuya kapılıp yapmaktan vazgeçiyo anlatmak istediğim işimi tam garantiye alıpta yapmak istemem yoksa biliyorum ;)