Forumup" A Nasıl Google Reklamı Koyarım??
-
Arkadaşlar forumupta arkadaşlar arasında kurduğumuz küçük bir forum var ve adsense başvurum kabul edildi fakat ben reklam koyamıyorum.Sadece konu açıp oraya script ekleyebiliyorum fakat on reklamıda adminden başkası göremiyor...Nası olcek bu iş anlatırsanız sevinirm...
-
forumupda zaten reklamlısı yokmu ueheuhehu :))
-
Zaten adamlar beleşe free forum niye veriyor. Bu reklamlardan. Eheueh adamların forumları aten heryer reklam dolu.
-
olsun amk ben de biraz para kazanayım öle diil mi??
-
a.q herkes reklamı kaldırmaya çalışıyo buda koymaya :D
Arkadaşım forumup.com admini para kazanıyo bu bir!
2.si google free sitelere reklam koymaz :D
ZATEN REKLAMI VAR! -
o zaman nie adsense başvurusunu kabul etsin a.q.??
-
peki abiicm kızma hemen.
madem kabul etti adsense bas vurusunu
forumda google adsense diye bi topi aç ona kiliti cak ve acıklama kısmına google adsense kodlarını yapıstır. bu kadar :) -
babajım kızmadım ki :) senin bu dediğin şekilde yapmıştım ve sadece yönetim panelinde reklam görünüyor sitede gözükmüyor...
-
walla öle olmassa başka türlü olmayabilir diyorum.. bide sitenin sag üstte ikinci anabaslıka yerleştirmeyi dene. ayarlar bölümünde site tanımı gibi bi yer olması lazım. orayı aç . textboxtır şimdi ora o kodların hepsi sıgmaz orayı textareya cevir. kodları yapıstır. siteninin başlığı sloganı herneyse işte onun altında gözükebilir bide orayı dene bakim.
-
adsens i kabul ediyo ama admin panele reklamı bi koyuyo bi daha giremiyon canım :D
phpbb3.net sitelerinde site açmıştım adsens kabul etti Admin panele koydu ! :D:D:D:D -
evet swats tam dediğib gibi...
Toplam Hit: 2314 Toplam Mesaj: 12