folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Forumup"A Müzik Koyma (Nasıl Koycaz) Yardım!Pls

Forumup"A Müzik Koyma (Nasıl Koycaz) Yardım!Pls

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    alper yaptıkta liste halinde olurmu acaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fantasia
    fantasia's avatar
    Erkek
    çok güzel bişey paylaşım için çok teşekkürler. denilenleri yaptım sayılır. ancak müzik çalmıyor. sitede müzik yok benim ftp ye koydum hostun. Ancak çalmıyor. karayazisaglik.forumup.com
    adresim bi bakıp yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Allah razı olsun kardeşler...

BLACKLINE
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Abu embed komutuyla caldirin direk mp3 olarak, "_RapBoy_" neden swf ye donusturmek gibi bi cozum uretti bilmiyorum... kullanicaginiz komut embed src="asdasdasd.com/asdas/muzik.mp3" body nin icine bi yere atin, hatta isterseniz siteye girer girmez calmaya baslasin, isterseniz tekrar etsin, isterseniz bi kere caldiktan sonra dursun, loop= autostart= hide= height= width= fln gibi bi dunya ekleme yaparak halledersiniz.

Bu ne yazdiklarindan bi bok anlamadim diyosaniz, gidin once bi HTML ogrenin, zaten basit bi dildir cok vaktinizi almaz. google dan da cok rahatlikla dokuman bulabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fantasia
    fantasia's avatar
    Erkek
    Size şöyle anlatayım şimdi ben kendi sitemin ftp sayfasına şarkıyı koydum. svf uzantılı bir şekilde. daha sonra burada verilen kodları yeni bir form yaratıp içine yapıştırdım. ilgili kısımlarını da site adı ve şarkı adı.svf şeklinde değiştirdim.
    ancak sadece boş bir yer çıktı o kısımda. şekli var açıyor gibi gözüküyor ama olmuyor. acama mp3 uzantılı diye mi öyle problem çıktı anlamadım. ftp deki svf uzantılı şarkıyı mp3 uzantılı olanla değiştirsem işe yarar mı acaba. Bide kodlarda yanlışlık olabilir mi burda verilen.

http://karayazisaglikgrupbaskanligi.forumup.com/ işte burada en altta eğlence diye bir bölüm açtım. oraya müzik diye ekledim ama sorun var. yardımlarınızı bekliyorum Şimdiden Allah razı olsun kardeşler.

BLACKLINE
Toplam Hit: 2465 Toplam Mesaj: 15