Fosil Mi Buldum Acaba ?
-
Herkese merhaba. Köydeki ambarın duvarında bi çatlak taş vardı ayırdım ikiye içinden bunlar çıktı. Acaba milyoner miyim yoksa kaldırıp atayım mı rastgele bir yere ? :D

-
Trex gibi bir dinozorun kuyruk kemiğinin parçası falan olabilir hocam güzelce muhafaza et.
-
end bunu yazdı
Trex gibi bir dinozorun kuyruk kemiğinin parçası falan olabilir hocam güzelce muhafaza et.
aynen hocam
Edit: Konu hakkında yetkili bir arkaşa sordum angloseruous izlerine benziyor madde olmasa bile paha biçilemez dedi. ama teyit etmen gerekiyormuş
Easx tarafından 27/Haz/17 19:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende bir konu acmadan buradan devam edeyim.
Konya Mevlana gezim sirasindan bu resmini attigim parayi buldum.Hatira olarak sakliyorum.Varmidir bir degeri bunuda burdan sormus olayim.

TheColtfire tarafından 27/Haz/17 20:07 tarihinde düzenlenmiştir
-
abartma la o kadar evde milyon yıllık deniz yıldızı fosili var. biz yapıyoz mu böyle şeyler :)
-
end bunu yazdı
Bunun gibimi hocam ?

-
herhangi bir değeri yok.
2 resimdeki kabuklu ise fosildir evet ancak bir değeri yoktur. dünyanın her yerinde eskiden denizel alan olduğu dönemlerden kalma kabuksu canlı fosili bu kadar.
-
Moral bozmak istemem ama Türkiye'de dinozor folisi bulmanız imkansıza yakın.
-
Nummulite bulmussun tr de dinozor oldugunu dusunen tetis denizinin ne oldugunu google da arastirsin
-
Ne dinazoru mk sallamis arkadaslar. Bu su fosili. Kaya tipi tortul. Ya kurbaga yada derede olan bir canli fosili para etmez.
-
Bildiğin salyangoz kabuğu la bu tyrex falan ne diyonuz siz :D