Fotograf Albümü (Farklı Hayatlar)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Erkek
    tavsiye edebileceğin bi fotoğraf makinası var mı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

pm attım gerçi arkadaşa ama buraya da yazayım..

600 ytl civarında bir bütçem var. dslr alamam bu parayla sanırım, zaten fotoğrafla o deree uğraşabilecek konumda değilim gerek maddi açıdan gerek zaman açısından..

bir slr-like makina almayı düşünüyorum  FujiFilm FinePix S5700 türevi bir makina tavsiyesinde bulunabilecek olan varmı?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    4.resim neresi güzelmiş

ebedi devlet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByCodeC
    ByCodeC's avatar
    Erkek

Makina önerisi olarak para varsa nikon d80 ni öneririm

kısıtlı bütcede DSLR almak istiyenler için iki önerim var birincisi Olympus un başlangız seviyesinde dslr makinaları var fiyatlarıda 700-900 arası olması lazım..birde nikon d40 şu sıralar teknosada kampanya vardı.. bi araştırın bu ikisini

4. fotograf karaköy yüksek kaldırımda zürafa sokakta çekildi.. aslında çekilicek başka karelerde vardı ama izin vermediler :-) dayak yicektim azdaha :-) 

bu arada çekim yaptığım makina DSLR değil yarı prof bir makina kodax dx6490 şu an satıyorum 400 civarı bişiye vermeyi düşünüyorum... 

Game Developer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek
    ByCodeC bunu yazdı:
    -----------------------------

Makina önerisi olarak para varsa nikon d80 ni öneririm

-----------------------------
    parası olan varsa tanıdığım bi abi var o da canon eos 300d yi öneriyor 1000€ falan ;)

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByCodeC
    ByCodeC's avatar
    Erkek
    evet canonlarda fena makina değiller .. ama  d80 eos 300 den daha prof bi makina

Game Developer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

hocam resimler süper :)

ben onların büyük boyutluları icin sana bi pm atayim :)

severim böyle resimleri :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

hoca güzel söylüyon haklısın da.. benim ileriye dönük böyle bi yatırımım olamaz şuan, maddi imkansızlıklardan dolayı. ilerde para pul olurda yürlerce liralık lensler alacak durumum olursa durmayıp alacağım bi slr

ancak daha önce slr deneyimim olmadı. acemiliğimi slr like tadında makinalarda atmam daha uygun olur. perdeydi diyaframdı asa'ydı kıldı tüydü öğreneyim diyorum.

bide slr de makro çekcem lens al, manzara çekcem lens al, mekan içi çekcem  lens al gibi durumlar olduğundan gücüm yetmez hemen.

slr like diye lanse edilen makinalardan çeşitli modeller verebilirseniz aralarında bir değerlendirme yaparız. benim bu konuda bilgim kısıtlı olduğundan hatta olmadığından şu model nasıl bu model nasıl diyemiyorum pek

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByCodeC
    ByCodeC's avatar
    Erkek

ozman benim kullandığım gibi bişiyler al .. cep makinaları gibi amatör değil analog ayarları mevcut ve olypos lens var üzerinde ayriyetende 10xZomm var

300-400 arası piyasası böyle bi aletin 

Game Developer
Toplam Hit: 2940 Toplam Mesaj: 20