Fotoğraf Çekme Sanatı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Facebook profilime bak :D

https://t.me/pump_upp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Hocam o anki yaratıcılığına bağlı ben bir manzara resmi çekicektim ağacın dalları vardı elimle bastırdım onları daha farklı bir hava kazandı resim .. Ayrıca telefon ' la filan çekilen fotodan sanat olmaz sağlam bi makina almak lazım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Bilgiler Işığında Hareket Edicem Güzel Bilgiler Var Saoalsınız Hocalar..Biraz Yaratıcı Olmak İstiyorum :/ Değişik Tarz Resimler Felan

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugraok
    bugraok's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam o anki yaratıcılığına bağlı ben bir manzara resmi çekicektim ağacın dalları vardı elimle bastırdım onları daha farklı bir hava kazandı resim .. Ayrıca telefon ' la filan çekilen fotodan sanat olmaz sağlam bi makina almak lazım.

hocam telefonla da çok güzel fotolar çekilebilir. istersen örneklerini de verebilirim

çekilen fotoğrafın %10unu makine anca etkiler geri kalan %90lık kısım sana kalmış

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

bugraok bunu yazdı:

hocam telefonla da çok güzel fotolar çekilebilir. istersen örneklerini de verebilirim

çekilen fotoğrafın %10unu makine anca etkiler geri kalan %90lık kısım sana kalmış

usta okadrda degıl yapma be :D  d3100 le nokianın en klaıtelı ceptefonuyla cekılen bı fotografı bır tutamk sacmalıktan baska bısy olmaz :D

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

bugraok bunu yazdı:

Smirnoff bunu yazdı:

örnekler varsa gösterebilirsen sevinirim hocam (;

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

bence ilk olarak fotoğraflamak istediğin şeyi seç insanmı doğamı kuşlarmı objemi.mesela insan temasını seçtin siyah beyazmı çalışsam yoksa orjinal renklerdemi çalışsam yada üzerine shopmu yapsam de ondan sonrada çık dışarı içinden gelen şekilde fotoğraf çek 100 tane çekersen inan 90 tanesini silersin fotoğraf sanat değil zaten olan bişeyi kaydetmek şimdiden bol şans ve ışığın bol olsun... :)

l enfer c est les autres Sartre ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugraok
    bugraok's avatar
    Erkek

ilk foto samsung l760 ile ikinci foto sony ericsson w810 ile çekilmiştir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

scuderia bunu yazdı:

bence ilk olarak fotoğraflamak istediğin şeyi seç insanmı doğamı kuşlarmı objemi.mesela insan temasını seçtin siyah beyazmı çalışsam yoksa orjinal renklerdemi çalışsam yada üzerine shopmu yapsam de ondan sonrada çık dışarı içinden gelen şekilde fotoğraf çek 100 tane çekersen inan 90 tanesini silersin fotoğraf sanat değil zaten olan bişeyi kaydetmek şimdiden bol şans ve ışığın bol olsun... :)

(= bilgiler güzel.. Bende fazla yaratıcılık yok hocam sorun orada ::D çekeceğim işte öle anı olacak tarzı fotolar..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugraok
    bugraok's avatar
    Erkek

scuderia bunu yazdı:

fotoğraf sanat değil zaten olan bişeyi kaydetmek 

bu ekstra bir tartışma konusu yalnız hocam

Toplam Hit: 3574 Toplam Mesaj: 23