Fotoğraf Çekme Sanatı?
-
Facebook profilime bak :D
-
Hocam o anki yaratıcılığına bağlı ben bir manzara resmi çekicektim ağacın dalları vardı elimle bastırdım onları daha farklı bir hava kazandı resim .. Ayrıca telefon ' la filan çekilen fotodan sanat olmaz sağlam bi makina almak lazım.
-
Bilgiler Işığında Hareket Edicem Güzel Bilgiler Var Saoalsınız Hocalar..Biraz Yaratıcı Olmak İstiyorum :/ Değişik Tarz Resimler Felan
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam o anki yaratıcılığına bağlı ben bir manzara resmi çekicektim ağacın dalları vardı elimle bastırdım onları daha farklı bir hava kazandı resim .. Ayrıca telefon ' la filan çekilen fotodan sanat olmaz sağlam bi makina almak lazım.
-----------------------------hocam telefonla da çok güzel fotolar çekilebilir. istersen örneklerini de verebilirim
çekilen fotoğrafın %10unu makine anca etkiler geri kalan %90lık kısım sana kalmış
-
bugraok bunu yazdı:
hocam telefonla da çok güzel fotolar çekilebilir. istersen örneklerini de verebilirim
çekilen fotoğrafın %10unu makine anca etkiler geri kalan %90lık kısım sana kalmış
-----------------------------usta okadrda degıl yapma be :D d3100 le nokianın en klaıtelı ceptefonuyla cekılen bı fotografı bır tutamk sacmalıktan baska bısy olmaz :D
-
bugraok bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------hocam telefonla da çok güzel fotolar çekilebilir. istersen örneklerini de verebilirim
-----------------------------örnekler varsa gösterebilirsen sevinirim hocam (;
-
bence ilk olarak fotoğraflamak istediğin şeyi seç insanmı doğamı kuşlarmı objemi.mesela insan temasını seçtin siyah beyazmı çalışsam yoksa orjinal renklerdemi çalışsam yada üzerine shopmu yapsam de ondan sonrada çık dışarı içinden gelen şekilde fotoğraf çek 100 tane çekersen inan 90 tanesini silersin fotoğraf sanat değil zaten olan bişeyi kaydetmek şimdiden bol şans ve ışığın bol olsun... :)
-

ilk foto samsung l760 ile ikinci foto sony ericsson w810 ile çekilmiştir.
-
scuderia bunu yazdı:
bence ilk olarak fotoğraflamak istediğin şeyi seç insanmı doğamı kuşlarmı objemi.mesela insan temasını seçtin siyah beyazmı çalışsam yoksa orjinal renklerdemi çalışsam yada üzerine shopmu yapsam de ondan sonrada çık dışarı içinden gelen şekilde fotoğraf çek 100 tane çekersen inan 90 tanesini silersin fotoğraf sanat değil zaten olan bişeyi kaydetmek şimdiden bol şans ve ışığın bol olsun... :)
-----------------------------(= bilgiler güzel.. Bende fazla yaratıcılık yok hocam sorun orada ::D çekeceğim işte öle anı olacak tarzı fotolar..
-
scuderia bunu yazdı:
fotoğraf sanat değil zaten olan bişeyi kaydetmek
-----------------------------bu ekstra bir tartışma konusu yalnız hocam