Fotoğraf Makine Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:
    -----------------------------
    BosphorusPasha bunu yazdı:

JackDaniels bunu yazdı:
    Nikon D5000 al hocam

peki neden d5000? ,

halbuki d3100 daha yeni bi makine d7000 de yeni d90dan iyidir neden bunşlar değil de d5000? 

hocam sen git fotoğraf makinesi satan yerlere grevlielre sr sen beğendiğin modeli eline al baktın hoşuna gitti güzel modelini not al araştır netten ucuza bulduğun yerden al, ama makineyi eline alıp incik cincik kurcaşlamadan almamanı öneririm... 

ve sana şunu söyleyeyim, nikon ve canon ile sınırlı kalma.

D3100 yeni bir makina ve fiyatıda D5000 ile aynı D5000 D3100 den daha iyi oldüğu için D5000 ve D7000 o D700 olmasın ?

her zaman yeni teknoloji daha iyidir hocam, o yüzden 3100 daha karlı gibi görünüyor, hayır 700 değil d7000 oda yenidir, d90 ın üstü olarak görülür,

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:

JackDaniels bunu yazdı:
    Nikon D5000 al hocam

peki neden d5000? ,

halbuki d3100 daha yeni bi makine d7000 de yeni d90dan iyidir neden bunşlar değil de d5000? 

hocam sen git fotoğraf makinesi satan yerlere grevlielre sr sen beğendiğin modeli eline al baktın hoşuna gitti güzel modelini not al araştır netten ucuza bulduğun yerden al, ama makineyi eline alıp incik cincik kurcaşlamadan almamanı öneririm... 

ve sana şunu söyleyeyim, nikon ve canon ile sınırlı kalma.

D3100 yeni bir makina ve fiyatıda D5000 ile aynı D5000 D3100 den daha iyi oldüğu için D5000 ve D7000 o D700 olmasın ?

her zaman yeni teknoloji daha iyidir hocam, o yüzden 3100 daha karlı gibi görünüyor, hayır 700 değil d7000 oda yenidir, d90 ın üstü olarak görülür,

Adam fiyat aralığı belirtmiş ondan o şekilde söyledim adam bana 2.500 lira dese D90 derdim.

Fotoğrafcılıkta şu anda Nikon ve Canon'nun eline su dökebilen yoktur . 2 firmada profesyoneldir.

Sen pentax kullanıyorsun heralde ben pentax a kötü demiyorum ama arkadaşın maddi sıkıntısı yoksa Maybach dururken Mercedese binilmez ama :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

=) gençler kafamı bok ettiniz :D

bana şöle netlemeyi iyi olacak doğa manzara hayvan resimlerini çekebileceğim bazende arkadaşlarla gittiğimizde güzel resimler çıkarıp çekebileceğim model marka önermenizi istiyorum bende yarın hayyama gider bakarım o modellere içlerinden birini beğenirim. ama fiyat aralığı 1500 e felan en fazla dayansın :| 

Ben hatayı çevrim dışı yaşıyorum , Hayat beni engellese nolur...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Ransack bunu yazdı:

=) gençler kafamı bok ettiniz :D

bende almayı düşünüyodum aynı sen gibi oldum şimdi kafam karıştı lan :|

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

pentax a girme derim. börtü böcek falan dıyosun bi makro lens sahibi olma isteğinde olabılır ılerıde yada tüplerle halledersin en olmadı. ama bunlar sana nikonda biraz daha pahalıya patlayabılır canon a gore. tavsiyem az kullanılmıs 550d bulabılırsen uzerınede o butceyle ıstedıgın lenslerın bi kısmını tamamlayabılırsın tahminimce. tamron 17-50 f2.8 öneririm ilk etapta sonradan da makro olayını tamamlarsın biriktirince dolarda dusuk oldugunda :)

Bir var,Bir yok..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Şöyle diyim size ,

Nikon = Maybach

Canon = Bentley

Pentax = Mercedes

1- Ehliyetimi yeni aldım . Ertesi gün sıfır mercedes aldım. 1 sene kullanmayı öğrendim arabanın tamponunu kırdım. Sonra mercedesi sattım . Maybach aldım.

2- Yada ben 2 senedir araba sürüyorum . Artık yeni bi maybach bakmanın zamanı geldi .

3- Yada ben çok zenginim ak ehliyetimi yeni aldım Maybach dururken diğerlerine binmem Maybach alıyım daha sonra bi Maybach daha alırım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:

Şöyle diyim size ,

Nikon = Maybach

Canon = Bentley

Pentax = Mercedes

1- Ehliyetimi yeni aldım . Ertesi gün sıfır mercedes aldım. 1 sene kullanmayı öğrendim arabanın tamponunu kırdım. Sonra mercedesi sattım . Maybach aldım.

2- Yada ben 2 senedir araba sürüyorum . Artık yeni bi maybach bakmanın zamanı geldi .

3- Yada ben çok zenginim ak ehliyetimi yeni aldım Maybach dururken diğerlerine binmem Maybach alıyım daha sonra bi Maybach daha alırım.

hacı o zaman sen hiç Bentley kullanmıyacaksın diyosun :D yanlız güzel tarig ettin :D eyw.

@erick eyw hacım o zaman 550 az kullanılmış yada sıfır uygun fiyata nerden bulabilirim :/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

hellboy4tr bunu yazdı:

pentax k-x al tavsye ederim.

+1

Kaliteli makina ve lensleri uygun fiyatlı.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Fotograf-Makinasi-Onerisi-Odullu-134910/

Benim konu bi göz at hocam.

Ben o kadar önerinin arasından D5000'ni seçtim Alıcam kısmet olursa 1-2 hafta içinde.

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ransack
    Ransack's avatar
    Erkek

Melik bunu yazdı:

http://www.tahribat.com/Forum-Fotograf-Makinasi-Onerisi-Odullu-134910/

Benim konu bi göz at hocam.

Ben o kadar önerinin arasından D5000'ni seçtim Alıcam kısmet olursa 1-2 hafta içinde.

senin konuya baktım hocam. sende benim gibi taksitle alıcaksın galiba. site üzerinden mi mağaza üzerinden felanmı alıcaksın ? 

nikon D5000 mp side 14 :/ lens değiştirsek acaba manzara fotolarını felan nasıl çeker :|

Toplam Hit: 4810 Toplam Mesaj: 42