Fotoğraf Makinesi
-
İyi çekim yapabilen kaliteli cebe sığabilecek (slr olmayan) bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum bir türlü karar veremedim nasıl bişey alcıağıma kaliteli fotoğraflar çekebileceğim bir makine olmalı fiyat max:1000 tl(vatandan aldığımda) diğer yerlerden 600 tl. tavsiyesi olan varmı?
-
Sony scyber shot fiyatları da uygun normaldede .Gg dan dusur bır tane
-
panasonic FZ28 i tavsiye ederim
-
efrasyap bunu yazdı:
-----------------------------
panasonic FZ28 i tavsiye ederim
-----------------------------hacı eğer bu makineyi alacaksa bırak cebinde taşımayı yanında torbayla gezer yani :D
-
Hoca Pm At Konusalım Yada Msn Ver.
-
sony nex 3d http://www.sony.com.tr/product/dsb-nex-3/nex-3d bunu görmeden hiç bir şeye karar verme derim
-
ben kompakt bir makine düşünüyordum aslında tavsiyeler benim için biraz uçuk olmuş ama ilginize teşekkürler :D
-
Sony DSC - W350
-
Sony art arda 2-3 resim çektin mi duruyor... seri değil..
-
yurt disindan getirtdigim olympus x835 makinasini kullanmaktayim :) sadece ince bir tasarima sahip oldugu icin aldim :) makinayi gomlekin cebine koyuyorum :) tr de pek fazla yok ve uretimi sanırım sona eren bir cihaz :) tr de bulabilirsen seni tatmin ederse oneririm
-
hocam madem slr istemiyosun 600-1000 lira gibi büyük mevla vermeye gerek yok bence. geçen hafta arkadaşıma teknolojixten aldım; nikon coolpix L22. işini fazlasıyla görebilecek bi makina. tabi yinede sen bilirsin.
edit: 220 liraya aldım