folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Fotoğraf Makınesi Alıcam Hangi Marka Ve Modeli Onerirsınız

Fotoğraf Makınesi Alıcam Hangi Marka Ve Modeli Onerirsınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blitz
    Blitz's avatar
    Erkek
    evet sn muridler dedm ayın 28 inde fransaya gidiyor (:D yasasın..) ve bana bir fotograf makınesi alması ıcın onu ikna ettim şöyle 7-8 mp bisey istiorum cok pahalı olmayan bşi kodak hp veya canon ben daha cok kodak ve canon arasında kaldım goruslerınızı ve onerilerinizi bekliorun not tavsiye lerınızın yanına foto sunuda koyarsanız cok sevinirim saygılar...

validen
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    Ben sananikon derim ama kodakla canon arasında kaldıysan kodakın yanından bile geçme düşünme sil aklından:) Canon ondan kat kat daha iyi ama yinede nikonda ısrarlıyım

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JAVVAJ
    JAVVAJ's avatar
    Erkek

http://fotozeynep.com.tr/thumbnailb.php?file=prod_images/1612.jpg   

buyur kardeş burada fotograf makinesinin göruntusu bu makineyi ben ıkı gun önce aldım fıyatı  çok uyugun ve  ben çok memnun kaldım  ayrıca masa üstü tripod  ve 1gb hafıza kartı var (hediye ) dahili  16 mb  hafızası var  foto kalitesi  beni tatmin etti senide tatmin edecegine inanıyorum  en  cok  fiyatı dikkat cekiyor  bence kaçırma  istersen özelliklerini daha ayrıntılı gönderebilirim....

bide  şunuda söyliyeyim bende önce amerikadan getirtcektim fakat  alıcan makine  200 milyonun altında ise  yaklaşık  30 milyon daha ucuza getirtırsın  fakat söyle bir şey var makınenın türkiyede garanti kapsamı dişinda kalıcak  ben acıkcası  30 mılyon için degmez diye düşündüm ve  buradan aldım ama eger profesyonel  bir şey istıyorum diyorsan su an abimin  zamanında bir milyara aldigi  makine  240  dolara  düşmüş  makine nasıl mı  diye sorarasan  tek kelimeyle  canavar...  

Bir dil bir insan iki dil iki insan java bilmeyen ahrazdır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Bi arkadaşım agfa nın Türkiye merkezinde çalışıyor. Bende makine almadan önce ona danışmıştım. Sony almayı düşünüyordum ama o bana direk canon al dedi. Profesyonel olmayan makineler içinde en iyisinin canon olduğunu söyledi. Bende tavsiyesine uyup canon a560 aldım. Gayet güzel bir cihaz. Alacaksan Canon al. 

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek
    canon yeterli senin için ;)

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhabir22
    muhabir22's avatar
    Erkek
    Amatör fotoğrafçı isen vazgeçilmez olarak Nikon derim. Nikonun D70S modelini kullanan biri olarak tavsiye ederim ama Türkiye'de satışı durduruldu diye duydum. Dedenin gittiği yerde de mutlaka vardır biraz bütçeye kıyacaksa şiddetle öneririm, ama onun yanında  D40X modeli yeni çıktı 10.1 mp o da  işini görür. Ama öyle özel günlerde şurada burada tatilde cartta curtta kullanıcam dersen Canon derim, sebebi seni eminim daha çok tatmin eder. Nikon a göre daha fazla renk alabiliyorsun, ama Nikon kadar kaliteli görüntüler alamayacağını da söylerim..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sony , nikon , philips kodak alternatif markalardır fotoğrafçılar en çok nikon ve kodak kullanırlar tercih senin hangisini beğenirsen onu al

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    nikon derim hocam.. kodakta kullandım çok kaliteli cihazdı.. ama nikon kadar kalitelisini görmedim şimdiye kadar ;)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek

HP kullanıyorum çok memnunum.

Ses Etme Hallederiz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

bende almam lazim sizce bu sitede hangisi daha kaliteli resim çekiyor ? bu sitede makineleri karsilastiriyorlar

http://www.lesnumeriques.com/duels.php?ty=1&ma1=60&mo1=236&p1=1369&ma2=16&mo2=304&p2=1976&ph=20

karsilastirdigimiz fotograf makinelerin resimlerdeki farklari ayirt edebilmek için kirmizi yazili "Etap 3" daki  seçenekleri degistirbiliriz.

Panasonic LX2 iyi gibi ne dersiniz?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    canon al hacı

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
Toplam Hit: 2332 Toplam Mesaj: 14