Fotoğraf Makınesi Alıcam Hangi Marka Ve Modeli Onerirsınız
-
evet sn muridler dedm ayın 28 inde fransaya gidiyor (:D yasasın..) ve bana bir fotograf makınesi alması ıcın onu ikna ettim şöyle 7-8 mp bisey istiorum cok pahalı olmayan bşi kodak hp veya canon ben daha cok kodak ve canon arasında kaldım goruslerınızı ve onerilerinizi bekliorun not tavsiye lerınızın yanına foto sunuda koyarsanız cok sevinirim saygılar...
-
Ben sananikon derim ama kodakla canon arasında kaldıysan kodakın yanından bile geçme düşünme sil aklından:) Canon ondan kat kat daha iyi ama yinede nikonda ısrarlıyım
-
http://fotozeynep.com.tr/thumbnailb.php?file=prod_images/1612.jpg
buyur kardeş burada fotograf makinesinin göruntusu bu makineyi ben ıkı gun önce aldım fıyatı çok uyugun ve ben çok memnun kaldım ayrıca masa üstü tripod ve 1gb hafıza kartı var (hediye ) dahili 16 mb hafızası var foto kalitesi beni tatmin etti senide tatmin edecegine inanıyorum en cok fiyatı dikkat cekiyor bence kaçırma istersen özelliklerini daha ayrıntılı gönderebilirim....
bide şunuda söyliyeyim bende önce amerikadan getirtcektim fakat alıcan makine 200 milyonun altında ise yaklaşık 30 milyon daha ucuza getirtırsın fakat söyle bir şey var makınenın türkiyede garanti kapsamı dişinda kalıcak ben acıkcası 30 mılyon için degmez diye düşündüm ve buradan aldım ama eger profesyonel bir şey istıyorum diyorsan su an abimin zamanında bir milyara aldigi makine 240 dolara düşmüş makine nasıl mı diye sorarasan tek kelimeyle canavar...
-
Bi arkadaşım agfa nın Türkiye merkezinde çalışıyor. Bende makine almadan önce ona danışmıştım. Sony almayı düşünüyordum ama o bana direk canon al dedi. Profesyonel olmayan makineler içinde en iyisinin canon olduğunu söyledi. Bende tavsiyesine uyup canon a560 aldım. Gayet güzel bir cihaz. Alacaksan Canon al.
-
canon yeterli senin için ;)
-
Amatör fotoğrafçı isen vazgeçilmez olarak Nikon derim. Nikonun D70S modelini kullanan biri olarak tavsiye ederim ama Türkiye'de satışı durduruldu diye duydum. Dedenin gittiği yerde de mutlaka vardır biraz bütçeye kıyacaksa şiddetle öneririm, ama onun yanında D40X modeli yeni çıktı 10.1 mp o da işini görür. Ama öyle özel günlerde şurada burada tatilde cartta curtta kullanıcam dersen Canon derim, sebebi seni eminim daha çok tatmin eder. Nikon a göre daha fazla renk alabiliyorsun, ama Nikon kadar kaliteli görüntüler alamayacağını da söylerim..
-
sony , nikon , philips kodak alternatif markalardır fotoğrafçılar en çok nikon ve kodak kullanırlar tercih senin hangisini beğenirsen onu al
-
nikon derim hocam.. kodakta kullandım çok kaliteli cihazdı.. ama nikon kadar kalitelisini görmedim şimdiye kadar ;)
-
HP kullanıyorum çok memnunum.
-
bende almam lazim sizce bu sitede hangisi daha kaliteli resim çekiyor ? bu sitede makineleri karsilastiriyorlar
http://www.lesnumeriques.com/duels.php?ty=1&ma1=60&mo1=236&p1=1369&ma2=16&mo2=304&p2=1976&ph=20
karsilastirdigimiz fotograf makinelerin resimlerdeki farklari ayirt edebilmek için kirmizi yazili "Etap 3" daki seçenekleri degistirbiliriz.
Panasonic LX2 iyi gibi ne dersiniz?
-
canon al hacı