Fotoğraf Makinesi Objektifleri.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:
    -----------------------------

pr_x71 bunu yazdı:

enes bunu yazdı:

Merhabalar.

Bu Aralar Fotoğraf Çekmeye Olan İlgim Git Gide Artıyor. Aklımda Portre Çekimleri İçin  ;

canon 70-200 f4 usm L

Var. Fakat Şuan İngilteredeyim. Türkiyede Bunun Fiyatı Nedir ? Bileniniz Varmıdır ? Yada Soruşturup PM Yoluyla Dönen Olursa Çok Sevinirim.Burda Fiyat Karşılaştırması Yapıp Ona Göre Almayı Planlıyorum.

Not: Başka Objektif Önerilerinede Açığım.

Saygılar. 

Hocam portre çekiyosan sana tavsiyem Canon EF 50mm f/1.8 II Diyafram açıklığı süper bi objektif.Fiyatıda sanırım sıfırı burada 200-250 civarı.Ve bu fiyata bu diyafram açıklığını bulamazsın.Objektifin tek dezavantajı sabit odaklı olması ama portre çekeceğini söylüyosun fazla bi sorun olmaz sanırım.

dediğin objektif iyimiş. fiyatıda çok uygun. aklımda dursun benim sölediğim objektif hakkında bir fiyat bilgin varmı hocam ? bu arada sendeki objektifleride bir ara görüşelim :)

Hocam bahsettiğin lensin fiyatına şimdi baktım.3000tl civarı piyasası var.Bendeki lenslerden almayı düşünürsen yapalım birşeyler.Zaten şuan canon 18-55mm olan satışta.Kozmetik olarak 10/10 verebilirim lense.Linki altta vericem.Alırsan sana birşeyler yaparım.Nede olsa TBT hukukumuz var değil mi ? :) Seviyorum TBT'yi TBT'lileri...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-lens-filtre-canon-18-55-mm-is-lens-56777286/detay/

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

pr_x71 bunu yazdı:

enes bunu yazdı:

pr_x71 bunu yazdı:

enes bunu yazdı:

Merhabalar.

Bu Aralar Fotoğraf Çekmeye Olan İlgim Git Gide Artıyor. Aklımda Portre Çekimleri İçin  ;

canon 70-200 f4 usm L

Var. Fakat Şuan İngilteredeyim. Türkiyede Bunun Fiyatı Nedir ? Bileniniz Varmıdır ? Yada Soruşturup PM Yoluyla Dönen Olursa Çok Sevinirim.Burda Fiyat Karşılaştırması Yapıp Ona Göre Almayı Planlıyorum.

Not: Başka Objektif Önerilerinede Açığım.

Saygılar. 

Hocam portre çekiyosan sana tavsiyem Canon EF 50mm f/1.8 II Diyafram açıklığı süper bi objektif.Fiyatıda sanırım sıfırı burada 200-250 civarı.Ve bu fiyata bu diyafram açıklığını bulamazsın.Objektifin tek dezavantajı sabit odaklı olması ama portre çekeceğini söylüyosun fazla bi sorun olmaz sanırım.

dediğin objektif iyimiş. fiyatıda çok uygun. aklımda dursun benim sölediğim objektif hakkında bir fiyat bilgin varmı hocam ? bu arada sendeki objektifleride bir ara görüşelim :)

Hocam bahsettiğin lensin fiyatına şimdi baktım.3000tl civarı piyasası var.Bendeki lenslerden almayı düşünürsen yapalım birşeyler.Zaten şuan canon 18-55mm olan satışta.Kozmetik olarak 10/10 verebilirim lense.Linki altta vericem.Alırsan sana birşeyler yaparım.Nede olsa TBT hukukumuz var değil mi ? :) Seviyorum TBT'yi TBT'lileri...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-lens-filtre-canon-18-55-mm-is-lens-56777286/detay/

3000 bin mi hocam onla gider burdan 5D Alırım :) Arkadaş Aldı Hayyamdan 1300 müydü Neydi. :|

Sendeki Lense Gelince Elimde 18-55 IS Ve 18-200 Var Zaten :/ Amacım Farklı Bişi Almaktı :D 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

Pentax-smc-DA 50-200/4-5.6 ED Zoom Lens 400 liraya aldım

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:

benim lensi de 800 e bul alim hemen. :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

mosquit0 bunu yazdı:

yurt dısındaymısın bı arastrsan daha uygun baska aralıklarda ısını gorebılecek lens bulabılırsın genelde turkıyde daha pahallı oluyo :|

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

çizik yakında laızm olacak :/ takipteyim :D

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:

enes bunu yazdı:

mosquit0 bunu yazdı:

yurt dısındaymısın bı arastrsan daha uygun baska aralıklarda ısını gorebılecek lens bulabılırsın genelde turkıyde daha pahallı oluyo :|

burda en uygun yerleri bulmaya çalışıyorumda. herkes burası daha pahalı diyor :D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

yukarı

Toplam Hit: 1884 Toplam Mesaj: 19