Fotoğraf Makinesi Önerileri
-
arkadaşlar makineden anlamam pek ama bir makine almak istiyorum ee haliyle profes. pahalı yarı profesyonel işe yarıycak nöle güzel özellıklerı olan bır
makıne almak ıstıyorum nette bakdım ama anlamadıgım ıcın karar veremedım gumrukden ucuz olursa orda tanıdıkda var almak ıstıyorum amatör oldugum
için zaten yarı profla başlamam önerildi ona göre makine önerilerinizi beklıyorum. -
canon 550d
-
Fiyat limitide belirtseydin eyiydi :/
-
Hocam Şangay'a gideceğim. Kendime Nikon D90 yada D5000 almayı düşünüyorum. Araştırdığım kadarıyla gayet güzel makineler. D90 biraz daha tuzlu. O nedenle D5000 alacak gibi görünüyorum :)
Önerim bu ikisine bak. Eğer bütçen D90'a yetiyorsa ondan al derim.
-
çok pahalı be :D az ucuz 450 civarında gumrukde bıraz ucuz olcak şekılde degerlendırırsek nasıl bişe olur o fıyata yarı proffesyenl.
-
Canonun her tür makinesini tavsiye ederim. Menüsü hızlı, kullanımı kolay, akıllıca tasarlanmıştır. Her makinesi pratik kullanım kolaylığı sunar. Ben Canon'dan başka makine tercih etmem...
-
takipteyim :) banada lazım bi tane şöyle 500-600 arası
-
zaytaz6161 bunu yazdı:
-----------------------------
Canonun her tür makinesini tavsiye ederim. Menüsü hızlı, kullanımı kolay, akıllıca tasarlanmıştır. Her makinesi pratik kullanım kolaylığı sunar. Ben Canon'dan başka makine tercih etmem...
----------------------------- -
kodak z915. gittigidiyor da %75 indirimli 170 tl idi. bulursan al
10x optik---5x dijital zoom toplamda 50x zoom
-
valla hacı bilmiorum samsungun yarı prof makinası varmıda sana tavsiyem samsungdur cunku elimde zamanla dijital olarak samsung sony canon gecti ancak en iyi goruntu netliğini samsung verio eger bu yoldan cıkarsak samsungu pas gecme derim
-
http://urun.gittigidiyor.com/Panasonic-Fz28-Canon-Fotograf-Yazici-Supriz_W0QQidZZ36153585#aciklama
gitti gidiyorda dolaşırken şöyle bir ürüne rastladım mnasıldır bi yorum yapın :))
450 tl diyor.
bi de fotoğraf makinesinde lumix marka nasıldır?