Fotografçılık ve Digital Fotograf Makineleri - Video Kameralar
Fotoğraf Makinesi Önerisi (Özellikle Video Çekimi Amaçlı)
Fotoğraf Makinesi Önerisi (Özellikle Video Çekimi Amaçlı)
-
Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandan beri bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum.
Öncelik video ve ses kayıt kalitesinin yüksek olasını istiyorum.
Video günlüğü tutuyorum ve Elektro gitar çaldığımdan kayıt yapmak istiyorum.
Özellikle 720p çekim kalitesi olan Samsung ST90 dikkatimi çekti.
Yorumları alayım.
-
hocam öncelikle video çekmek için kesinlikle fotoğraf makinası alma . video kameralarda ses temizleme özelliği var foto makinası alırsan ses odun gibi çıkar arka plan kirli sesleri hep emer . Ama video kamera tavsiye ederim hem gitarının sesi temiz gelir hem iyidir ya iyi iyi :D
-
bende kodak z915 bir video çekiyor aklın durur :D sesi de son derece iyi şikayetçi değilim bu arada makineyi satışa çıkardım :D
-
tosun bunu yazdı:
-----------------------------
bende kodak z915 bir video çekiyor aklın durur :D sesi de son derece iyi şikayetçi değilim bu arada makineyi satışa çıkardım :D
+ kefilim tosun abime -
swinlarg bunu yazdı:
tosun bunu yazdı:
+ kefilim tosun abime
eyvallah kardeşim (: -
la inan 2. el mal kullansam ilk senden alırdım tosun :F
ama işte 2. el mal kullanmıyorum bende.
-
angelofhope bunu yazdı:
la inan 2. el mal kullansam ilk senden alırdım tosun :F
ama işte 2. el mal kullanmıyorum bende.
resimlerini atayım dicem ama bilirim o takıntıyı :D tertemiz la gözüm gibi baktım çiziği osu busu yok.ben slr ye geçicem de söylemesi ayıp :D -
GoPro Helmet Hero amerikadan getirtebilirsen getirt video cekmek için yaratılmış :)
-
canon eos 550D
-
Hem DSLR bir fotoğraf makinası ve kaliteli bir video çeksin istiosan Kesinlikle Tercihin Canon 7D olacak.. Şahsen Kullandığım 3 makinamdan bitanesi ve mükemmel bir performans sergiliyor... Detaylı sorularin olursa burradan veya pm yoluyla konusabiliriz...
-
gündüz çekim yapmayı planlıyorsan kesinlikle tavsiyemdir.tripod olmadan sağlıklı çekimler yapamıyorsun.o derece hassas bir merceği var.
http://www.praktica.com.tr/index.php?id=312&tx_prdigital_pi1[showUid]=763&cHash=3bb8f0b69d