Fotoğraf Makinesi Tavsiye, Öneri
-
Hocalar merhaba :) Evimdeki eski fotoğraf makinası koleksiyonumdan sonra şimdide fotoğrafçılığa merak saldım. Photoshop bilgim oldukça iyidir uzun zamandır başkalarının fotoğraflarını izleyip ne güzel diye iç çekiyordum şimdi çalıştığım sektörde oldukça iyi ve geziyorum bol bol fotoğraf çekmek istiyorum. SLR makina istiyorum çünkü objektifle oynamak hoşuma gidiyor :) Sonuç olarak;
- Yeni başlayacağım için ne önerirsiniz ?- Elinde güzel yarı profesyonel bir heves alıp kullanmayan mürid var ise satmayı düşünür mü ?
- Şuan için ayırabileceğim maksimum fiyat 1000 tl sizce iyimidir yoksa biraz daha bekleyip bütçeyi arttırmalımıyım ikinci el makina için ?
-
konunun takipcisiyim . tamda ben dusunuyordum böyle bi konu :)
-
pes ediyorum ve pentex diyorum :)
al hocam girişlerden bi makine nikon d3000 vs alışa alışa gidersin -
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
al hocam girişlerden bi makine nikon d3000 vs alışa alışa gidersin
-----------------------------:) Peki hocam birde nette ikinci ellere bakarken farkettiğim bir olay var çekilen resim sayısı. Bu o kadar önemlimi ikinci el alırken ?
-
hocam 2.el Nikon D3100 bulmaya çalış.
-
bekle.
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------0 ı 1.349 imiş
EOS 600D hakkında ne dersiniz hocalar , :) geçen gün canon bi makina ile fotolar çektim gayet güzeldi . nikon fanatikligini çözdüm :)
-
Pessimistic bunu yazdı:
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------:) Peki hocam birde nette ikinci ellere bakarken farkettiğim bir olay var çekilen resim sayısı. Bu o kadar önemlimi ikinci el alırken ?
-----------------------------evet perde ömürleri var hocam.
senden öncekinin ne kadar fotoğraf çektiğine bakar olay :)
-
Canon 7D
-
Pessimistic bunu yazdı:
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------adam 10binlerce resim çektiyse sana pek bişe kalmaz :) yurtdşna gidecek olan biri varsa tanıdığın vs biraz bekle euro bi durulsun ona aldıra avrupa ülkelerinden birinden..
ameriakaya giden varsa hele , hiç kaçırma ona aldır.. yurtdışına gideydim getiriridm sana ama nasip :) -
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------0 ı 1.349 imiş
EOS 600D hakkında ne dersiniz hocalar , :) geçen gün canon bi makina ile fotolar çektim gayet güzeldi . nikon fanatikligini çözdüm :)
kullanmadım ama internette yazanlara göre öne çıkan dezavantajları:renk derinliği az,batarya ömrü biraz az,image stabilization yok.öne çıkan avantajları: cmos sensöre sahip olması,full hd 30fps kayıt yapması,true resolution yüksek(17,9),uygun lens sayısı fazla.