Fotografçılık ve Digital Fotograf Makineleri - Video Kameralar
Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi İstiyorum - Yüksek Taşınabilirlik Ve Kalite
Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi İstiyorum - Yüksek Taşınabilirlik Ve Kalite
-
Değerli arkadaşlar,
Bir hata yapıp kompakt bir fotoğraf makinası aldım. Makinayı taşımak zulüm keza taşıdığımada değmiyor alınan sonuçlar başarısız (Fujifilm s2500HD).
Maksimum 500 TL civarında ufak dijital fotoğraf makinalarından almayı düşünüyorum. Çekim için herhangi bir ayar yapmadan bas çek modunda, gece çekimlerinde sıkıntı çıkarmayacak, kullandığınız veya namını duyduğunuz bir makina varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Başka bir başlık altında bazı arkadaşlar D3000 önermişler, şu an 800 TL civarında. Taşıdığıma ve verdiğim paraya değer mi bilmiyorum.
Kullanım amacım gezerken yanımda taşıyıp istediğim her an fotoğraf çekebilmek.
-
uye1500 bunu yazdı
Değerli arkadaşlar,
Bir hata yapıp kompakt bir fotoğraf makinası aldım. Makinayı taşımak zulüm keza taşıdığımada değmiyor alınan sonuçlar başarısız (Fujifilm s2500HD).
Maksimum 500 TL civarında ufak dijital fotoğraf makinalarından almayı düşünüyorum. Çekim için herhangi bir ayar yapmadan bas çek modunda, gece çekimlerinde sıkıntı çıkarmayacak, kullandığınız veya namını duyduğunuz bir makina varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Başka bir başlık altında bazı arkadaşlar D3000 önermişler, şu an 800 TL civarında. Taşıdığıma ve verdiğim paraya değer mi bilmiyorum.
Kullanım amacım gezerken yanımda taşıyıp istediğim her an fotoğraf çekebilmek.
telefonu sat üstüne para koy lumia al :) en kral makine bile bas çek olarak gece modunda o kadar iyi çekmez.
-
taşınırlık önemli değil ise sana tertemiz bir d3100 verebilirim ama illa taşıması kolay makina dersen canon sx150 al derim biraz daha kaba olabilir dersen nex3 nex5 nex7 olabilir.
-
Hocam Lumia 1020 2 000 TL sularında çok yüksek.
-
resimde koysanız keşke.
-
nx300
edit fiyatı görmemişm dedğim makine 1700 den başlıyo
rockes tarafından 16/Mar/14 11:10 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam olympus emp1 flan bak ucuz onlar hemde image kalitesi iyi yine panasonic'te bakabilirsin. sony nex3 bakabilirsin aynasız sistem bakmanı tavsiye ederim tasıması ve kullanımı daha kolaydır.
uzun zaman canon 40d ve 60d kullandım eşek ölüsü gbi ağır sistemlerdi şimdi olympus epm1 kullanıyorum gayet hafif ve compact aynı zamanda manuel bütün fonk mevcut m43 lens çeşitlilği iyi. donanım haberde birisi 350-400 gbi satmıştı dediğim makineyi.
-
Butce el veriyorsa ...
Nikon D5100 derim hocam... Kullaniyordum , memnundum...
-
Herkese teşekkür ediyorum tavsiyeleri bir bir değerlendiriyorum, öneriler hep dslr yönünde. Dslr konusunda bilgi sahibi değilim biraz araştırmam gerekiyor. Fakat başta belirttiğim gibi kompakt ı taşımak sıkıntı dslr baya zulüm olacak heralde :). Ufak ebatlı cihaz önerilerinin devamını bekliyorum.
uye1500 tarafından 16/Mar/14 12:01 tarihinde düzenlenmiştir -
bu tavsiyemi yaza bir kenara kumar oynayıp kimsenin bilgi sahibi olmadığı bir makine aldım sony nex5n alacaktım ki %65 gibi daha ucuzuna buldum (hemde söylediğim fiyatlar nex 2 el iken pentax kutusunda amerikadan gelmiş fiyatlar)
makine: pentax k01
al dslr hocam çok farklıdır bende zamanında o kadar araştırdım ki belki bu makineyi almam 6 aydan fazla sürdü ama şu anda o kadar seviyorum ki bunlarda çektiğim fotoğraflardan
ayrıca lens fiyatları çok uygun pentax ın al keyfine bak benden söylemesi
sunyy2003 tarafından 16/Mar/14 12:40 tarihinde düzenlenmiştir -
nikon s9300..
janavar javanar, video kalitesi de o biçim.