Fotograf Makinesinin Webcam Olarak Kullanılması (Yardım)
-
elimde cözünürlüğü yüksek bi fotograf makinesi var bunu msn de cam. olarak kullanmam lazım bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim...
-
hocam o fotograf makinasının video çekme özelliği varsa kullanabilirsin diye biliyorum. Çünkü fotograf tek görüntü alımlı ve webcam türeviyle uyumlu değildir. Ama vieo çekiyorsa ayarlarını kurcala vardır mutlaka USB ile bilgisayara bağlayınca çıkan bir şeyler.
-
aynısından bendede var ama şarjı yetmez dye dusunuyorum lakın gücü usb den alırsa bılemem varsa bı yolu bende kullanbılırım :|
-
http://www.olympus.com.tr/consumer/29_digital_camera_fe-310_18519.htm
hocam makine bu video 20 dk rec. yapıyo 2 saattir ugrasıyorum ama yapamadım...
-
video moduna geçip USB kablosundan PC'ye bağladığında makineyi bir web cam gibi görmesi gerekir (video kameralarda bu şekilde) ayrıyetten bu işi yapcak programlar mevcuttur %90 ihtimalle onun için sıkı bir araştırma yapman gerekir.
-
Normal video kaydı yapacakmış gibi aç elindeki makineyi. Kayıta hazırken usbyle bağla pcye. O bağlandığında fotoğraf makinesinin ekranı kapanacaktır. Makneyi o halde bilgisayara tanıttıktan sonra web cam olarak kullanabilrsin diye düşünüyorum.
-
eger kamerayi bilgisayarina baglayip, kameranin o anda yaptigi kaydi webcam gibi bilgisayara kaydedebiliyorsan kullanabilirsin.
bunu soyle deneyebilirsin en basiti,
kamerayi bilgisayarina bagla, baslat programlarda Windows Movie Maker i ac,
program da "video aygitindan yakalaya" tikla eger orda goruntu alabiliyorsan kullanabilirsin, alamiyorsan kullanabilecegini sanmiyorum.
-
eyw hocam sorun halloldu
-
JAVVAJ bunu yazdı:
-----------------------------
eyw hocam sorun halloldu
-----------------------------yukaridaki anlattigim sekilde mi ?
degilse nasil yaptigini yaz herkes faydalansin.
-
bi çok telde com portu var ben usbden bilgisayar bağladığım zaman ubuntuda hangi camerayı kullanacağımı seçiyorum :| buda onun gibi sanırım.. winde driversorunu olmuştu açmamıştı bile eğer win dedikleri gibi kamerayı görüp kaydediyosa onda olur kanımca :|
-
JAVVAJ bunu yazdı:
-----------------------------
eyw hocam sorun halloldu
-----------------------------hocam naıl yaptın buraya yazarsan bende denemek istiyorum