Fotoğraf Pozları
-
hocam sosyal ağları sürekli analiz eden biri olarak sana şu an popüler olan, kızları bitirip, yerle bir ve perişan eden, fazla kilolarından kurtaran poz şeklini söylüyorum: hafif kirli sakal, ıslak saçlar alın kısmına kadar inik ve bakışlar sert.Bakarken gözün biri yukarı biri aşağı bakacak şekilde.
-
jon6 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam sosyal ağları sürekli analiz eden biri olarak sana şu an popüler olan, kızları bitirip, yerle bir ve perişan eden, fazla kilolarından kurtaran poz şeklini söylüyorum: hafif kirli sakal, ıslak saçlar alın kısmına kadar inik ve bakışlar sert.Bakarken gözün biri yukarı biri aşağı bakacak şekilde.
-----------------------------ve de siyah beyaz, keskin bir fotoğraf olursa daha bir bitirici olur hocam. face'te bulunan photography sayfalarına bakabilirsin potre çekim olan sayfalardan veya devirant tarzı yerlerden fikir alabilirsin.
-
edit: iki kere gitmiş.
-
jon6 bunu yazdı:
-----------------------------süpersin hocamda saç uzun değil ya kestirdim :D ve kilomda yok kirli olacak kadar sakalda yok :D
şu aref miydi neydi yetenekSizsiniz Türkiyeye çıkan salak kandırıkçı varya onun gibi çektirem diyorum ps ilede elime bi ateş topu :D bkz. http://www.google.com.tr/search?q=aref&oe=utf-8&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=tr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=895
iyi tutar gibime geliyor :)
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------jon6 bunu yazdı:
-----------------------------süpersin hocamda saç uzun değil ya kestirdim :D ve kilomda yok kirli olacak kadar sakalda yok :D
şu aref miydi neydi yetenekSizsiniz Türkiyeye çıkan salak kandırıkçı varya onun gibi çektirem diyorum ps ilede elime bi ateş topu :D bkz. http://www.google.com.tr/search?q=aref&oe=utf-8&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=tr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=895
hocam o linkteki üstten sonuncu resim olabilir ama ateş topu falan olayına girme, kızlar sevmez öyle şeyi, liseli detected falan diyip geçerler, sosyal ağları sürekli analiz eden biri olarak söylüyorum sana, doğallıktan şaşma, şu an kızlar bu tarz erkekleri tercih ediyor.Biraz sert bak dememin sebebi oydu, sosyal ağları sürekli analiz eden biri olarak söylüyorum, kızlar sert erkek seviyor :D -
Antikilller bunu yazdı:
jon6 bunu yazdı:
-----------------------------bu da iyimiş

-
Sleep bunu yazdı:
-----------------------------jon6 bunu yazdı:
-----------------------------ve de siyah beyaz, keskin bir fotoğraf olursa daha bir bitirici olur hocam. face'te bulunan photography sayfalarına bakabilirsin potre çekim olan sayfalardan veya devirant tarzı yerlerden fikir alabilirsin.
kesinlikle.Justin bieber tarzı saç sekli su an en popüleri kızlar arasında, alın kısmana kadar indirip sert bir bakış tamamdır.Sosyal ağları analiz eden biri olarak neyse :D -
özel okulda okumuyoruz hacı :) saç ense yasak :) o dediğin ancak yazın olur hadi yav yarın pazartesi fotolar okul kıyafetiylen olcak kıyafet dediğim sadece gömlek kravat :)
-
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------özel okulda okumuyoruz hacı :) saç ense yasak :) o dediğin ancak yazın olur hadi yav yarın pazartesi fotolar okul kıyafetiylen olcak kıyafet dediğim sadece gömlek kravat :)
hocam o zaman b planını uygulicaz, geçmişten günümüze, onyıllar boyunca süregelen ve asla bozulmayan bir saç stili bu, bütün kızların beğenip, ki (-halen günümüzde de beğendiği-) gördükleri zaman kalp atışlarını 5400 rpmden 7200 rpm ye çıkartan saç stili, Jean-Claude Van Damme saç stili.Senin gibi saçı kısa olan erkekler için vazgeçilmez bir stil olan Jean-Claude Van Damme saç stilini uyguladıktan sonra artık kendine daha fazla güvenen, toplum içinde anında fark edilen, kızların peşinden koştuğu bir erkek haline dönüşeceksin. -
Bir amatör fotoğrafçı olarak ; insan fotoğraflarında ,konunun kurgulanmasından ziyade doğaçlama yöntemine gitmenin faydaları var diyorum.