Fotoğrafçılığa Giriş (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

Pikacu bunu yazdı:
    -----------------------------

Sleep bunu yazdı:

lalada bunu yazdı:
    finepix s1800 ve s serisine bak reyiz ucuz bende alcam yakında.yada pentaxın k serisini al biraz daha pahalıdır pentax ama prof. a geçincede pentaxı kullanırsın

:D

amatör olarak başlamak için fujifilm finepix s1500-1700-1800 seçebilrsin

Fiyatını araştırdın mı?

250 küsür liraya s1500 buldum ama benim daha fazla bulursam alırsın

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

filmli makina alın yeni başlayacaksanız filmli 35mm slr alın ucuz olur hem kompak alırsanız bi yol kat edilmez ama filmli slr alırsanız dijitale geçtiğinizde neyin nasıl yapılcağını öğrenmiş olursunuz...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Sen ne yapmak istediğine karar ver önce. Her konunda farklı bir şeyden bahsediyorsun. Gelişimini internet yoluyla tamamlama dışarı çık biraz, insanlarla sohbet et vs. Kısacası biraz titre ve kendine gel

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nerogzay
    Nerogzay's avatar
    Erkek

200 liraya dslr ha :)) bulursan haber ver hoca senin bu fiyata alacagın ancak dlsr like olarak kodak z915 ve fujı s1500 var gittigidiyorda gunun indirimlerinde haftada bir cıkarlar 200 250ye getirtirsin yurtdısından

Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu dönme ihtimali yok artık o gülüşler düş oldu..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

Opter bunu yazdı:

Sen ne yapmak istediğine karar ver önce. Her konunda farklı bir şeyden bahsediyorsun. Gelişimini internet yoluyla tamamlama dışarı çık biraz, insanlarla sohbet et vs. Kısacası biraz titre ve kendine gel

hocam zaten çok farklı şeylerle uğraşıyorum bir yandan bu kamera olayı var bir yandan tasarım falan bir yandan virüslerle ilgileniyorum yani çok çeşitli konular açmam normal değil mi 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    olympus x835 ile basladim sonra canon - Ixus 100 - simdide dslr canon eos 500d kullanıyorum. guzel ucuz yollu bisi al piyasada kitaplar var bunlardan al biraz oku biraz aldıgın makinayla cekimler yap cicek bocek boyle seyleri cek sonra makinadan sıkılacaksın sana yetmedigini anladigin zaman degisirsin. hatta canon ıxus 100 satabilirim sana yurtdisi - 225 tl daha tertemiz kendim kullandım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    olympus x835 ile basladim sonra canon - Ixus 100 - simdide dslr canon eos 500d kullanıyorum. guzel ucuz yollu bisi al piyasada kitaplar var bunlardan al biraz oku biraz aldıgın makinayla cekimler yap cicek bocek boyle seyleri cek sonra makinadan sıkılacaksın sana yetmedigini anladigin zaman degisirsin. hatta canon ıxus 100 satabilirim sana yurtdisi - 225 tl daha tertemiz kendim kullandım

hocam teşekkürler canon için fakat böyle birşey düşünmüyorum dslr almayı planlıyorum hep hayalimdir yoksa evdede var zaten 2 tane kompapt biri 2.1 megapixel diğeri 3.1

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    konunda hem diyorsunki kompakt makina alıp baslasam mı sonra diyorsun ki evde makina var dslr arıyorum bencede once sen neyi alacagina bir karar ver arkadasin dedigi gibi biraz disari cikmanı tavsiye ederim ve son olarak o paraya dslr makinanın yanına yaklasamazsin iyi bir makina istiyorsan 800/900 lirayi gozden cikarmanı onerırım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    konunda hem diyorsunki kompakt makina alıp baslasam mı sonra diyorsun ki evde makina var dslr arıyorum bencede once sen neyi alacagina bir karar ver arkadasin dedigi gibi biraz disari cikmanı tavsiye ederim ve son olarak o paraya dslr makinanın yanına yaklasamazsin iyi bir makina istiyorsan 800/900 lirayi gozden cikarmanı onerırım

hocam diyorum ki önümde 2 seçenek var biri dslr dan geçiyor biri kompakttan hangisi ni alayım şimdi kimin dediğini hatırlamıyorum ama dediki kompaktla bi yere gelemezsin bende bunun üstüne vazgeçtim kompactkan dslr alıcam ayrıca 300 liraya buldum bi dslr ne kadar iyidir bilemem kullanınca anlayacağım şimdi aldığım makina zaten başlangıç olacak sonradan abartılı makinaklra almayı planlıyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    bence sen makina alma :) cunki ne alacagini ne yapacagini bile planlamamissin makinayi yapacagin islere gore alırsın dostum eger istersen once elindeki makinalarla kendini biraz daha ilerlet
Toplam Hit: 3450 Toplam Mesaj: 23