Fotoğrafcının Yaptığı Kıllığa Bakın :|
-
aslında veriyor ya sen istemeyi bilmemişin :) ısrar edince bi de büyük veriyo :F vesikalığın yanında ama istemedende vermiyor ibnetör
-
Benim dugun resimlerini oyle yapmisti gavat. Rober Hatemo ya cevirmisti photo shop la. orjinal hallerini istedim cd ye cek dedim.
Bidi bidi etti. biraz erkeklik yapinca verdi.
Fotografci dedigimiz insanlarin cogu fotografciliktan zerre anlamiyorlar.
Hatta amator fotografcilar bin basar bunun gibi ibnelere.
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------
wert bunu yazdı:
-----------------------------ha sen eger diyorsanki biz sadece basilmis veriyoruz, o zaman adam gibi farkli fiyat uygulamasi yaparsin, bende digital kayit alacagimda ne kadar vericem, kagida basilmis istedigimde ne kadar vericem bilirim, ona gore baska yere giderim...
bildigin adilik, ve tekelcilik bence adamin yaptigi.
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------bence ikinizde dediğimi okumamışsınız
sadece son satıra bakmışsınız
sen aldın yüksek çözünürlüklü tekrar lazım oldu foto tekrar çıkartacaksın
o adama gideceğin ne malum :S böle olunca nereye gideceğin belli çıkartmak için
nargile cafelerin parasıylada olsa tütün vermemesi gibi bişey işte neden bukadar battı anlamadım
-
senin basma ihtimalini düşünmüş
-
wert yazdi;
bence ikinizde dediğimi okumamışsınız - @lemar yok valla okudum...
-------------------------------------------------------------
sen aldın yüksek çözünürlüklü tekrar lazım oldu foto tekrar çıkartacaksın
o adama gideceğin ne malum :S
-----------------------------iste bende diyorumki o hiyara gitmek zorunda deiliim zaten. istersem evden basarim. ben o resmin parasini veriyorum. ama beyefendi resmi kendine tutup bana sadece basip vericek? o zaman sadece basim parasi alacak demektir... ben ekstra resmi istiyorsam, odeyip alabilmeliyim en azindan.
edit: nargile mantigiyla ayni evet, orda gidip nargileye para veriyorsun, tutune deil... ama burda durum farkli ben resmin parasini veriyosam o zaman resim benim, ne istersem yaparim... kavram kargasasini yaratan fotocunun kendisi deil mi ?
-
WERT in dediği gibi şimdi diyelim sna bidaha resim lazım oldu kank. adama gidip numarasını sölüon basio adam direk. sna verirse başka yerde basarsın die şetmiştir...
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------iste bende diyorumki o hiyara gitmek zorunda deiliim zaten. istersem evden basarim.
-----------------------------haklısın adama gitmek zorunda değilin bastırmak için ayrıca çektirmek içinde gitmek zorunda değilsin istersen evdede çekebilirsin ben kaç kere yaptım bunu artık ps dede takım elbise vb şeyleri giydirirsin
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------haklısın adama gitmek zorunda değilin bastırmak için ayrıca çektirmek içinde gitmek zorunda değilsin istersen evdede çekebilirsin ben kaç kere yaptım bunu artık ps dede takım elbise vb şeyleri giydirirsin
-----------------------------yani demek istedigim ben hicbir zaman resme sahip olmuyorumki... sen sadece basip bana veriyorsun. o zaman sadece basim parasi alacaksin, resimde senin malin ister atarsin ister saklarsin... eger oyleyse zaten silsin mal herif, her geldigimde tekrar cekecek ayni fiyata essecik gibi madem. eger benim odedigim fiyatin icine resim fiyatida dehilse, essek gibi bana orjinalini vermesi gerekmiyormu? yani milleti kandiriyorlar bence ekmek parasi deil bu. o yuzden kendimce agresyon yaptim bi an sinirlendim :)