folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Fotoğrafın Dirilişi - Camera Mapping

Fotoğrafın Dirilişi - Camera Mapping

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

orjinal resim ;

Video ;

http://www.youtube.com/watch?v=za1fRz4654c 

ilk camera mapping çalışmam :D  

edit :

yeni render ;
    http://www.youtube.com/watch?v=Gmm5uQXpf44 

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_SuNShiNe
    the_SuNShiNe's avatar
    Erkek

Kutuya zoom yapıyormuşsun gibi geldi başta :D Anlamam etmem ben, kıstasları nedir bilmiyorum haliyle; ama bana gayet güzel geldi. Hafif loş olması iyi durmuş :))

Şu alacalı bulacalı yeryüzünde bir adam dolaşır, ne zengin, ne yoksul, ne mümin ne kafir, yaltaklanmaz hiçbir hakikate, saygısı yok hiçbir kanuna... Şu alacalı bulacalı yeryüzünde, bu yiğit ve hüzünlü adam kim ola?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

the_SuNShiNe bunu yazdı:
    -----------------------------

Kutuya zoom yapıyormuşsun gibi geldi başta :D Anlamam etmem ben, kıstasları nedir bilmiyorum haliyle; ama bana gayet güzel geldi. Hafif loş olması iyi durmuş :))

-----------------------------

Hocam daha yeni camera mapping olayına girdim birazdaha kavrıyım daha hareketli videolar yapıcam inş. :D 
    teşekkür yorum için :D  

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

nasıl bir şey oluyor bu aydınlatsana biraz bizi.

Hoop.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Eline sağlık :)

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

güzel olmuş hocam nasıl yaotığın konusunda aydınlatırsan seviniriz :)

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

yeni bi render aldım :D 

http://www.youtube.com/watch?v=Gmm5uQXpf44 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRYLMZ
    EMRYLMZ's avatar
    Erkek

Bunu sadece 1 fotoğraflamı yaptın ve nası yaptın iletişim lisesinde okuduğum için öğrenmek istiyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

modelleme bilgisi olması lazım fotodaki objeleri modelleyip yerine yerleştiriyosun sonra kamerayla hareketlendiriyosun
    kullandığım program ;
    Cinema 4D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRYLMZ
    EMRYLMZ's avatar
    Erkek

İlgilendiğin için saol bana önerdiğin başka programlar varmı yavaştan atılmak lazım bu gibi işlere:D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

İlla bana şu programı kurdurtacaksınız pek bişey bildiğimden değil kalkamıyorum başından sinir yapıyorum :D bu arada güzel çalışma,kıskandım laa :)

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
Toplam Hit: 3553 Toplam Mesaj: 22