Fotoğraflara Bu Efekti Nasıl Verebilirim ?
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
Tnrsk bunu yazdı:
hocam alttaki iki fot retro tarzı..Benimde hoşuma gider nasıl yapılır anlamam
-----------------------------o tarzı ben de cok merak ediyorum. bilen birileri vardır illa ki burada.
-----------------------------salih sagdilek den bahsediyonuz siz :D
-
cypriot bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
Tnrsk bunu yazdı:
hocam alttaki iki fot retro tarzı..Benimde hoşuma gider nasıl yapılır anlamam
-----------------------------o tarzı ben de cok merak ediyorum. bilen birileri vardır illa ki burada.
-----------------------------salih sagdilek den bahsediyonuz siz :D
-----------------------------eyw hocam sağolasın :) şu benim site işini halledemedim sağlam bi script vs bulsam yardımcı olucak birçok kişiyede :D
-
drexler bunu yazdı:
beylşer bu ne abazalık ya pm den kızların face lerını ısteyen bıle var allah aşkına bırakın. egyığe çevrılmıs konu hangı programla nasıl verılır bu efekt en basıt şeklıyle bı fıkır sunsanız çok iyi olacak. bu kadar kalıtelı olmasa da bi şeye benzesın dıorum
-----------------------------Yok daha neler? :) yuh dıyorum ya...
Neyse konuya gelelım...Burda resımler uzerınde oynama yapıldıgı gayet ortada.Ama bunu fotograf makınasından mı yoksa pc uzerınden programlamı yaptıklarına kesın bısey dıyemem..
mesela söle bı ornek vereyım,sag alttakı kız resmıne verılen efect ı ben cep telefonumla aynısını verebılıyorum...ve bı kac resmım o sekılde,gorunce dırek aklıma o geldııgnden yazayım dedım.
Ama elbette bu efeclerı bazı programlarla verebılırsın.Bı kac program adı vereyım,kullanıslarıda kolay,ındırıp kolayca efect verebılırsın...
Picasa 3.6.0 12mb lık bı program zaten.
ACDSee Pro versiyonu var yine.
Bu ikisi senin işin görür zaten...hadı kolay gele.
-
Hoca ilk olarak çektiğin makina iyi olacak, farklı modlarda güzel çekim yapabilecek. ikinci olarak da photoshop ile güzel bir action uygulayacaksın. Vereceğim linkte güzel acitonlar var. Action nasıl uygulanır diyosan onu da google amcaya sor, şayet google yardımcı olamazsa bana pm at anlatayım.
Best Photoshop Actions : http://creativenerds.co.uk/freebies/70-of-the-best-photoshop-actions-for-enhancing-photos/
-
Takipteyim...
-
makine ve çekilen vatandaşa bağlı bir şey bu pslik bir durum yok