Fotoğraftan Yaş Tespiti
-
Oh, analizde kullanılmak üzere binlerce zahmetsiz fotoğraf örneği...
-
O gostedigi ruh yasimiz kesin :D
-
Kimse de kar maskeli foto denememiş. Projenin amacına gelecek olursak; sanırım konum bilgilerine göre sınıflandırıp( ülke,bölge,şehir) ileride terörist eylemlerde faillerin tespiti için vs. veri yığını oluşturuyorlar. Bu fotoğrafını paylaşanların hotmail ve skype hesapları olduğunu da işin içine katarsak iş baya baya ülkesel bazda tercih ve karakter listeleri oluşturmaya kadar gider. Büyük iş.
Ama bu iş için o kadar apaçinin ve ergenin triplerini ayıklamaya katlanılır mı o da ayrı mesele.
-
Site tekrardan aktif
-
çok güldüm şuna ya :D
edit: fotoğrafı ekleyemediğim için siz gülememiştiniz ekledim şimdi :D
Lotus tarafından 06/May/15 23:45 tarihinde düzenlenmiştir -
epey başarısız sonuçlar veriyor
GusFring tarafından 06/May/15 23:58 tarihinde düzenlenmiştir -
büyük ihtimalle yeni bir proje var, fotoğraflardan tespitle ilgili. o projenin denekleri oluyoruz şuanda.
yoksa fotoğraf toplamak için böyle bir sisteme hiç gerek yok. sistem zaten internet üzerinden çalışan birşey, demek oluyor ki senin ya akilli cihazın ya da bilgisayarın zaten var. e bunlar varsa her an her şekilde sana ulaşma imkânları da var. basit, kiytirik uygulamalar bile telefonundan senden habersiz ses kaydı, fotoğraf çekimi, yer tespiti, bilgilerine ulaşma, kimlik okuma vs yapabiliyor. kullandığımız sosyal medya mecralarinda her anın fotoğrafı var, bilgilerimiz var. arladaslarinla ne konuştuğun, ne plan yaptığın bile adamların elinde. bu kadar imkan varken bu proje ajanliktan daha çok yeni bir sistem testi gibi geldi bana.
tabiki yeni sistem yaş tespiti değil,
-
SAZAN.avi
- [
- {
- "face": {
- "age": 40.0,
- "gender": "Male"
- },
- "event_datetime": "2015-05-07T18:25:20.5752698Z",
- "user_id": "7F75B9C6-E862-45E1-BF75-3D11904C9DC0",
- "session_id": "5357f660-a6d0-46c1-93bf-9fa9d771888f",
- "submission_method": "FaceList",
- "user_agent": "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/42.0.2311.135 Safari/537.36",
- "location": {
- "latitude": 41.01,
- "longitude": 28.96
- },
- "location_city": {
- "latitude": 41.0,
- "longitude": 29.0
- },
- "is_mobile_device": false,
- "browser_type": "Chrome",
- "platform": "Windows",
- "mobile_device_model": "Unknown"
- },
- {
- "face": {
- "age": 3.0,
- "gender": "Female"
- },
- "event_datetime": "2015-05-07T18:25:20.5752698Z",
- "user_id": "7F75B9C6-E862-45E1-BF75-3D11904C9DC0",
- "session_id": "5357f660-a6d0-46c1-93bf-9fa9d771888f",
- "submission_method": "FaceList",
- "user_agent": "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/42.0.2311.135 Safari/537.36",
- "location": {
- "latitude": 41.01,
- "longitude": 28.96
- },
- "location_city": {
- "latitude": 41.0,
- "longitude": 29.0
- },
- "is_mobile_device": false,
- "browser_type": "Chrome",
- "platform": "Windows",
- "mobile_device_model": "Unknown"
- }
- ]
visualeffects bunu yazdıbüyük ihtimalle yeni bir proje var, fotoğraflardan tespitle ilgili. o projenin denekleri oluyoruz şuanda.
yoksa fotoğraf toplamak için böyle bir sisteme hiç gerek yok. sistem zaten internet üzerinden çalışan birşey, demek oluyor ki senin ya akilli cihazın ya da bilgisayarın zaten var. e bunlar varsa her an her şekilde sana ulaşma imkânları da var. basit, kiytirik uygulamalar bile telefonundan senden habersiz ses kaydı, fotoğraf çekimi, yer tespiti, bilgilerine ulaşma, kimlik okuma vs yapabiliyor. kullandığımız sosyal medya mecralarinda her anın fotoğrafı var, bilgilerimiz var. arladaslarinla ne konuştuğun, ne plan yaptığın bile adamların elinde. bu kadar imkan varken bu proje ajanliktan daha çok yeni bir sistem testi gibi geldi bana.
tabiki yeni sistem yaş tespiti değil,
Şu hatun dışında da hepiniz sazansınız, bi de neden yapıyorlar diye sorgulamadan aa beni 99 gösterdi diyorsunuz ya kahkaha attım.
SweetyVolty tarafından 07/May/15 21:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Bi tane einstein çıkmış
Millete sazan demiş
Bi de kahkaha atmış kıyamam eğlenmiş kendi başına :):):::)
-
29 çıktı siktirsin amk