Fotokobi Makinası
-
Fotokopi makinası ne işimize yarıcak lem :D
Git yazıcı al daha kâr lı
ama tabi ne yapıcagına bağlı ?
-
Benim Tavsiyem LANIER. Şirket olarak biz bu makineyi deneme amaçlı aldık. Şuan şirketimiz demirbaş kayıtlarında 6 Adet Mevcut. gerçekten bizim için harika bir makina. Faks Fotokopi Printer Tarayıcı. En eski makinamız 3 yıllık daha bir sefer arıza için kapağı açılmamıştır. İlgilenirsen Ankara bölge tarafındaysan yetkililerle görüştürebilirim.
-
xerox öneririm hoca ta$ gibi makina
-
teşekkürler arkadaşlar konica minoltayı araştırdım 80.000 çekim veya 2 yıl servis garantisi veriyor
-
yakamura25 bunu yazdı:
-----------------------------
teşekkürler arkadaşlar konica minoltayı araştırdım 80.000 çekim veya 2 yıl servis garantisi veriyor
-----------------------------Hocam o 80.000 Çekim Drum garantisidir, Drumun değiştirilmesi demir tozunun değiştirilmesi için garanti baskı limitidir, Satışı yapan bayii ile aranı hoş tutarsan Teknisyenler Bunun değişim süresini sizin için ayarlayarak uzatabilirler, 150.000 çekime kadar da zorlanabiliyor. Bilgin olsun.
Toner Kutusu başına baskı alma limiti 11.000 olarak belirlemişler ama bunu koyuya almadan makinede de yapılacak ayarlarla 15.000 baskıya çıkartabilirsin.
İlk aldığın toner Demo Toner olup baskı limiti 4.000 ila 5.000 arasında bir sayıya kadar varıyor, bu konuda da bilgin olsun.
-
Toshiba & sharp yıllardır Fotokopi işi yapıyoruz Bunları sana tavsiye ederim.. HP diyen Akıllılara bakma :) fonkisoynlular 1 saatte fotokopi çekiyo sırf fotokopi alacaksan tavsiyem bu 10 yılldır bu işi yapan biri olarak