Fotokopi Kitaplar Size Geldi Mi ?
-
la olm ne saçmalıyosunuz ya:S adam çarşamba günü atarım dedi bugün çarşamba adamın arkasından konuşmayın ayıp!
-
ulan amına koduklarım piçler size iyilik mi yarar la milletten adresini istedim werenlere yolladım
budün
namakura ,esrardede, darkofdarkness e bu gün yur içi kargo ile yolladım
namakura , darkofdarkness yarın
esradede yede cma gidecek kitaplar
adammısınız la siz a.q benim açtığım başlıpa bi kabın bugün sabahtan beri adreslerinizi istiyorum sizden
aktif konulara bakın
bi yazık a.q daha siz bende bişey istersiniz bana resmen hırsız muamelesi yapıyosunuz
yazık a.q
parayı gönderenler bana adres göndersin diye 2 de 1 konu yu editliyip yukarı çıkarıyom
ayip lan size
-
1. adama paralar gec gittigi icin ve toplu fotokopi cekilecegi icin gecikti,bugun verilicekti kargoya,bugun verildiyse yarın elimde olur..
2. 5 er milyon verildi 4-5 kisi filan sanirim..Para veren adamlarin sesi cikmiyor,vermeyenlerin ki niye cikiyor anlamis degilim..
3. Zannetmiyorum ki burda herhangi bir mürid 10 milyon 20 milyon icin oyun yapsin..
4. 10-20 icin bunu yapacaksa da sorun degil..Verdigim 5 milyon ne bana zarar verir ne de kendine kar saglar..
Bekleyelim bakalim..Adamin arkasindan yazmayin (Yok ben biliyordum da o yüzden ciktim da vs vs) göt ayakları..
-
hiç bişey görmediyseniz dünden beri imzamda
''arkadaşlar kitap fotokopileri bugün bitiyomuş ben de size çarşamba yollayacam parayı yatıran arkadaşlar bana açık adreslerini pm den atsın lar(önceden atanlar warsa adresleri bi daha atsınlar) ''
yazıyo -
bende dedim a.q.yum adam çarşamba yolliycam diyo bunlarda cuma yolliycam dedi diyolar:P ibo sakin ol la çarşıya çıkacam yarın senin sinirini almak iiçin:d
-
anında satış böyle oluyor. la mc_rapier sabredemedin mi hiç olmazsa adam p.m adar
-
namakura , darkofdarkness perşembe ellerinde olurmış(yurtiçi kargo ile gönderdim )
esradede ninkiler cuma olmasının sebebi ise onun yeri biraz uzak düşüyomuş ondan
şu bana 5 ytl gönderenlerden diğerleride bana adrteslerini pm den atsın mc_rapier misin nesin istersen sen waz geç ben sana 5 ytl ni tekrardan geri gönderirim -
la namakura deel:@ nakamura:@:@ ayıp la:@:D
-
yaw ne biliyim a.q insanda sinirden akılmı bıraktılar a.q
-
La ibo ben şaka yaptım ha yanlış anlama :)
Geyik olsun diye yane :)
Kızdırmayın lan adamı! :)
Sonra bize patlıyo :D
Toplam Hit: 4012 Toplam Mesaj: 40