folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fotokopi Kitaplar Size Geldi Mi ?

Fotokopi Kitaplar Size Geldi Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    la olm ne saçmalıyosunuz ya:S adam çarşamba günü atarım dedi bugün çarşamba adamın arkasından konuşmayın ayıp!

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    ulan amına koduklarım piçler size iyilik mi yarar la milletten adresini istedim werenlere yolladım

budün

namakura ,esrardede, darkofdarkness e bu gün yur içi kargo ile yolladım

namakura , darkofdarkness yarın

esradede yede cma gidecek kitaplar

adammısınız la siz a.q benim açtığım başlıpa bi kabın bugün sabahtan beri adreslerinizi istiyorum sizden

aktif konulara bakın

bi yazık a.q daha siz bende bişey istersiniz bana resmen hırsız muamelesi yapıyosunuz

yazık a.q

parayı gönderenler bana adres göndersin diye 2 de 1 konu yu editliyip yukarı çıkarıyom

ayip lan size

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    1. adama paralar gec gittigi icin ve toplu fotokopi cekilecegi icin gecikti,bugun verilicekti kargoya,bugun verildiyse yarın elimde olur..

2. 5 er milyon verildi 4-5 kisi filan sanirim..Para veren adamlarin sesi cikmiyor,vermeyenlerin ki niye cikiyor anlamis degilim..

3. Zannetmiyorum ki burda herhangi bir mürid 10 milyon 20 milyon icin oyun yapsin..

4. 10-20 icin bunu yapacaksa da sorun degil..Verdigim 5 milyon ne bana zarar verir ne de kendine kar saglar..

Bekleyelim bakalim..Adamin arkasindan yazmayin (Yok ben biliyordum da o yüzden ciktim da vs vs) göt ayakları..

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    hiç bişey görmediyseniz dünden beri imzamda

''arkadaşlar kitap fotokopileri bugün bitiyomuş ben de size çarşamba yollayacam parayı yatıran arkadaşlar bana açık adreslerini pm den atsın lar(önceden atanlar warsa adresleri bi daha atsınlar) ''

yazıyo

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    bende dedim a.q.yum adam çarşamba yolliycam diyo bunlarda cuma yolliycam dedi diyolar:P ibo sakin ol la çarşıya çıkacam yarın senin sinirini almak iiçin:d

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    anında satış böyle oluyor. la mc_rapier sabredemedin mi hiç olmazsa adam p.m adar

çok uzakta uzak denizlerde...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    namakura , darkofdarkness perşembe ellerinde olurmış(yurtiçi kargo ile gönderdim )

esradede ninkiler cuma olmasının sebebi ise onun yeri biraz uzak düşüyomuş ondan

şu bana 5 ytl gönderenlerden diğerleride bana adrteslerini pm den atsın mc_rapier misin nesin istersen sen waz geç ben sana 5 ytl ni tekrardan geri gönderirim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    la namakura deel:@ nakamura:@:@ ayıp la:@:D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    yaw ne biliyim a.q insanda sinirden akılmı bıraktılar a.q

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    La ibo ben şaka yaptım ha yanlış anlama :)
    Geyik olsun diye yane :)

Kızdırmayın lan adamı! :)
    Sonra bize patlıyo :D

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
Toplam Hit: 4012 Toplam Mesaj: 40