Fotoraf Makinaları Ve Modelleri Hakkında Yardım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:
    -----------------------------

Gzx bunu yazdı:

mximus bunu yazdı:

dslr almaya karar verirsen ==>  http://www.tahribat.com/Forum-Dslr-Fotograf-Makinesinden-Anlayanlar-119839/

aslında ne amaçla kullacağın daha önemli bir etken

walla tamamen doğa fotorafları çekecem.bulunduğum mekan buna cok uygun.ve gezeceğim bi çok ülke var.bunları fotoraflamak istiyorum.dslr alırsam bunları karelemek için bi lens almam gerekir mi ?

doğa fotoğrafı çekiceksen nikon iyidir

doğa fotoğrafı için 2 çeşit lens e ihtiyacın var

dar aci ve geniş açı

mesala çok uzakta olan bir cisim içim örneğin (kuş börtü böcek)yanına sokulma şansın olmadığı için dar açı lens kullanman gerekir genelde 300mm kullanılır ucuz olmasından dolayi ama 1000mm ye kadar dar aci lensleri var

birde normal manzara fotoğrafları var bunlar için ise geniş açı kullanmak gerekir bunlarda 18mm altındaki lensler

fakat bunlar gözünü korkutmasın manzara fotoğraflarında alan derinliğine ihtiyac olmadığından ucuza temin edebilirsin

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Gzx bunu yazdı:

Ekerci bunu yazdı:

Gzx bunu yazdı:

mximus bunu yazdı:

dslr almaya karar verirsen ==>  http://www.tahribat.com/Forum-Dslr-Fotograf-Makinesinden-Anlayanlar-119839/

aslında ne amaçla kullacağın daha önemli bir etken

walla tamamen doğa fotorafları çekecem.bulunduğum mekan buna cok uygun.ve gezeceğim bi çok ülke var.bunları fotoraflamak istiyorum.dslr alırsam bunları karelemek için bi lens almam gerekir mi ?

doğa fotoğrafı çekiceksen nikon iyidir

doğa fotoğrafı için 2 çeşit lens e ihtiyacın var

dar aci ve geniş açı

mesala çok uzakta olan bir cisim içim örneğin (kuş börtü böcek)yanına sokulma şansın olmadığı için dar açı lens kullanman gerekir genelde 300mm kullanılır ucuz olmasından dolayi ama 1000mm ye kadar dar aci lensleri var

birde normal manzara fotoğrafları var bunlar için ise geniş açı kullanmak gerekir bunlarda 18mm altındaki lensler

fakat bunlar gözünü korkutmasın manzara fotoğraflarında alan derinliğine ihtiyac olmadığından ucuza temin edebilirsin

peki ne kadar meblalardan bahsediyoruz :D

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 2131 Toplam Mesaj: 13