Fotoshop
-
arkadaslar avatarın ustunde de yazdıgı gıbı çömezim..
bi foto paylasmak ıstıoeum ve fotoshop ustalarının foto uzerınde şekil yapmasını ıstıorum ama fotoyu nasıl yuklucem buraya onu bılmıorum bana bı yardımcı olursanız sevınırım sımdıden teşekkürler...
-
hocam önce bi adını dogru yazsan programın "photoshop" bilen müridler yardımcı olur sana :D:D
-
hocam zaten anlıyan anlamıstır ...:):):)
-
yaw anlatacak olan bi kişi yok mu yha
-
hazır eliniz değmişken, linuxta ekran böyle yanarlı dönerli oluyor yaa; nasıl yapıyorlar onu ?
-
dostum karizmatik metin öditörü kullanmak istiyorum var mesaj yazılan alanın yukarısında ona tıkla orda simgelerde ufak bi ağaç simgesi var simgelerin alt sırasında soldan 3. ordan sonrasını yaparsın
-
diener bunu yazdı:
-----------------------------
dostum karizmatik metin öditörü kullanmak istiyorum var mesaj yazılan alanın yukarısında ona tıkla orda simgelerde ufak bi ağaç simgesi var simgelerin alt sırasında soldan 3. ordan sonrasını yaparsın
-----------------------------hocam kızmassan bısey sorucam oraya kadar yaptım da resım adresı ıstıor orayı doldurunca onızlemede foto cıkmıyor o nasıl olacakk??? :)
-
bi yardım eden yokmu nasıl forum sıtesı bu
-
resmin direct link varya ona gir resmi basılu tut sürükleyerek yukardaki sekmelerden cvp yazdığın yere gel cat diye orda bırak.
editcan : sekme mekme dedim anladın sanırım ie6 kullanıyosan cık git :D
-
hocam resmini www.imageshack.us bu siteye upload et direct link yazanı kopyala o karizmatik editördeki üstte arkadaşın anlatığı yere yapıştır
-
Mürid kaşınıyor. :D