Foxfon Fire Fox Eklentisi Sabit Hatlarla Ücretsiz Konuşmak İçin
-
ALINTIDIR DAHA ÖNCE VERİLDİYSE AFFOLA...
Selam arkadaşlar... Daha taptaze olan ve bana emin ellerden gelen bir programı sizler ile paylaşmak ıstedim..
İnternetten ücretsiz SMS yollama servisleri en çok kullanılan servisler arasında yer alıyorlar ama bu seferki internetten ücretsiz telefon görüşmesi yapılmasına imkan sağlıyor ..Eminim bu da en az SMS servisleri kadar ilgi görecek ama fazla ilgi malesef bu gibi servislerin hizmet dışı olmalarını sağlıyor. Eminim bu servisde yakında hizmet dışı olacaktır ama ne zaman olur bilinmez iyisimi ücretsiz görüşme hizmeti sağlayan bu servisi sona erene kadar kullanmak.
VOIP teknoloji artık giderek yaygınlaşıyor .Bu Eklenticik programda da bu teknolojiyi kullanan servisler arasında yer alıyor. Bu hizmet şimdilik sabit telefonları aramanıza olanak sağlıyor. Şu anda hem şehir içi hemde şehir dışı görüşmelere imkan sağlıyor ama bunun için bilgisayarınızda firefox kurulu olması gerekiyor .Daha sonra Foxfon eklentisini Firefox’a kurmanız gerekli foxfon.com adresine girerek “install foxfon” yazan yere tıklayın ve eklentiyi firefoxa kurun, sonra sayfanın altında yer alan “Get Pin” seçeneğine tıklayarak kayıt olmalısınız böylece gerekli olan Pin Kodu Ve Şifre mailimize yollanacak. Kayıt olduktan sonra ve firefox eklentimizi kurduktan sonra firefoxumuza dahil olan foxfon logosuna tıklayarak “pin” ve “password” isteyen bölüme mailimize yolladıkları bilgileri gireceğiz ve şöyle bir pencere çıkacak.
Resimde göründüğü gibi alttaki alana telefon numarasını şu formatta yazmalısınız: +90 21x xxx xx xx Bazı servisler gibi herhangi bir ücret istenmiyor veya kredi kartı bilgileriniz. Şu ana kadar bu hizmetle yapılan görüşmelerde böyle bedava bir servis için iyi bir görüşme kalitesi sağlıyor. Ama bu hizmet ne zaman sona eriyor bilinmez en iyisi sona erene kadar kullanmak ve en azından tasarruf sağlamak iyi bir düşünce olsa gerek.
Desteklediği ülkelerin bir kısmı Alt tarafta verilmiştir..
Albania
Andorra
Argentina
Armenia
Australia
Austria
Bahamas
Bahrain
Bangladesh
Belgium
Benin
Brazil
Brunei Darussalam
Bulgaria
Burundi
Canada
Chile
China
Colombia Costa Rica
Croatia
Cyprus
Czech Republic
Denmark
Dominican Republic
Estonia
Finland
France
Gabon
Georgia
Germany
Ghana
Gibraltar
Greece
Hong Kong
Hungary
Iceland
India Indonesia
Iran
Iraq
Ireland
Israel
Italy
Japan
Jordan
Kazakhstan
Kuwait
Laos
Latvia
Liechtenstein
Lithuania
Luxembourg
Macau
Malawi
Malaysia
Monaco Mongolia
Netherlands
New Zealand
Nigeria
Norway
Pakistan
Panama
Peru
Poland
Portugal
Puerto Rico
Romania
Russia
San Marino
Singapore
Slovakia
Slovenia
South Africa South Korea
Spain
Sweden
Switzerland
Taiwan
Thailand
Togo
Turkey
United Kingdom
United States
Uruguay
Uzbekistan
Venezuela
İşte şimdi Bu Firefox eklentisini Aşağıdan indirebilirsiniz... Selametle...
http://www.foxfon.com/
ALINTIDIR DAHA ÖNCE VERİLDİYSE AFFOLA... -
Teşekkürler kardeşim, selametle (F)
-
umarım sınırsızdır
-
bi kere aradım yaklaşık yarım dakika konuştum, ses pek kaliteli deildi, sonra deneme süresi bitti dedi, başka bi maille tekrar üye oldum gene süre verdi, böyle sonsuza kadar üyelik almanız lazım yani. ama çalıştı en azından
-
:) arkadaslar $aka mı yapıonuz :D
ben sınırsız konustum evdeki pcden evi arıyordum :D
sınırsız 5 dakika da teli acık bıraktım sonra millet dedi teli kapat kapattım halende oluyur
yaw bu bizim faturaya eklenmesin sonra baba beni miker :D
ama oyle olsa kendi kendimi arama durumu olurdu ?
:)
sizce? neden sınırsız benımkısı yanı 5 dk yi gordu?
-
neden sınırsız enteresan bence faturayı züküo :D o bide kota var (en azından benim için kota sorun deil )
-
sesli iletişim olduğundan öle pek fazla kotaya abanacağını sanmıyorum sonuçta msnde kamera açınca daha fazla yer (:
-
kendimi göz ettim :) kapandı zati :D
gece oturup bi 20 30 tane pin aldım :)
yok benımkısı kotalı deil benım zaten sınırsız 49 luk :)
O yuzden kotaya ınsallajh 10000 gb eklenir a.q :)
-
acaba faturaya giren çıkan varmı :D
-
Akıl var mantık var. Faturaya etki etmesi mümkünmü arkadaşlar. Öyle bişey olmaz. Bir çok program var böyle. Hepsi sınırlı ama. Bunu denemedim sınırsızsa yaşadık :D
-
saga sola dagıtmayında kullanmaya devam edelim dimi :)
Toplam Hit: 3684 Toplam Mesaj: 13