Fransız Öpücüğü...?
-
Sevgiliyle yapılınca mükemmel oluyor :)
-
kadın ile erkek arasında olan tercihimdir :D
hiç yaşamadım evlendikten sonra ön sevişme hesabı olarak yaşayacağım inşaallah
-
-
usta gece bırkama bak bu da yetenektir ... gelistirirsin kendini yavas yavas
simdiden baslarsandaha iidir :D igrenc digen arkadaslar olmus fikirlerie saygim war ama
:D neler kacirdiklarini bi bilseler ...
bide benim hosuma giden yani boyle kız dilini dudaklarinda dolastirip birden yumulursunuz ya once
baslamadan nefesii nefesinde hisseder dudaklar dudaklara deger ama opmezsiniz
BİTTİGİM ANDİR ...
-
varsa yoksa alt dudak. yapın yaptırın hakkaten güzel bak :D
-
hajı ne fransızı baktın kız meilli dalcan hayvan gibi benim için sevişme hani ameleler karpuzu kabuunda yer ya o misal sıcak güneşin altında buz gibi karpuzu bulmuş hararetli emele gibin dalcan abi dil dudak (çok hoslanıyosa yada san diş ) :D:D:D fransız usulüne sonradan geçersin ilk sevişmenizi böyle yaparsanız daha samimi olursunuz benden sölemesi birbirinize güveninizx artar tabi :D arada nefes alın :D abazalık yapmayın
-
Valla ben kızı öperken ne olduğunu bilmiyodum o zmn anlattığınıza göre ben fransız yöntemini kullanmışım ama en ate$li yöntem ;) :D
-
Kardeşim direk sakın öpme ilk önce romantik birşey söyle :P sonra biraz yaklaşırsın hava ne kadar soğuk dersin biraz daha yaklaşırsın. Manzaralı bir yerdeysen manzaraya bak dersin sonra kolunu omzuna atarsın ( tabi bunları sevgilnse yap yoksa tokat yemen olası:D) SOnra gözlerine bak kendisi sana doğru yaklaşır zaten arkadaşlarında dediği gibi alt dudak işi bitiriyor hrrrrr .. :D Ama dili kızın azında dolandırma hatta dille fazla işin olmasın dudaklar sadece birbirini emsin. ;)
-
reaslistin wideo süper yaa .d
Toplam Hit: 8490 Toplam Mesaj: 50