folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Fransızca Alt Yazılı Fransızca Dizi (Başlangıç Ve Orta Seviye İçin)

Fransızca Alt Yazılı Fransızca Dizi (Başlangıç Ve Orta Seviye İçin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı
    GUS bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

o dilden eser kalmamıştır 3 yılda :)) kaynak verebilirsen sevinirim hocam.. 

hatirliyom hocam kendi derdimi anlatabilirim en kötü :D kendimi tanitip derdimi anlatirimda öyle iç sohbetlere giremem :D

hocam elektronik ortamda çok kaynak bulamayabilirim ama tr de isen yarin bakip fransizcaya dair evde ne varsa göndereilirim elektronik ortam için hocalara bi sorim

tr deyim hocam şimdilik :) işe yaramayan güzel şeyleri alabilirm 

sabah bi karıştirim hocam ortaligi kardeşimde almanca görüyo geçen almanca için kitap aldirdi hocalari ama tuzluydu diye hatiliyom eger yardımcı kitap alirsan diye ismini fiyatini ögrenip söylerim sana :)

tamam hocam sağolasın :))

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

sonunda bitirdim :) cbox sağolsun valla :) ama alt yazıyı açamadım sanırm. sub dosyası var notepad ile baktım  karman çorman şeyler var, media player, vlc ve windows 8 in kendi video playeri ile açtım ama alt yazı çıkmadı ? bunun ayarını nerden yaparız bilen var mı

görüntü de çok net youtube a göre.. tek problem alt yazı.. bulamadım da sitelerde fransızca alt yazısını

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 5882 Toplam Mesaj: 13