Fransızca Görsel Eğitim
-
Selam arkadaşlar,
fransızca öğrenmeye karar verdim, elimde güzel bir kaç fransızca kitabı var onunla grameri iyi öğrenebilrim, ingilizce bildiğimden dolayı kelime
öğrenmek falan çok sıkıntı olmayacaktır diye düşünüyorum ama beni zorlayan şey telaffuz olacak diye düşünüyorum. 3 aylık bir zamanım var,
daha önce kurs fiyatını sormuştum bi yere saati 60 tl demişlerdi, gider pariste yaşarım daha ucuza gelir :) ben de görsel eğitim olarak tell me
more un eğitimi vardı ama çok hoşuma gitmedi, buna alternatif olarak ne tavsiye edersiniz, her türlü fikre açığım.
not: fransızca yerine şunu öğren gibi önermeler yapmayın lütfen, fransızca şart çünkü bazı sebeplerden dolayı
-
Hocam Fransızca yerine Rusça öğren bence.
-
konunun en altına yazdım hocam görmedin sanırım :) fransızca gerekli bana çünkü eğitimin bir kısmı fransızca olacak onunla alakalı. almanca ya da fransızcaydı, hoca fransızcayı tavsiye etti bana ben de fransızcaya yöneliyorum :) sağolasın
-
Rosetta Stone a baktın mı
Telaffuz için işine yarayabilir
-
http://tahribat.com/Forum-Fransizca-Hk-179433/
bende detay arıyorum halâ :)) -
link bulursanız pm geçebilirsiniz
-
hocam ingilizce biliyorsan guzel frenchpackler var torrentte işine yarabilir. ah ben ingilizce bilicektim... of of of.
-
@ADSIZ, hocam onun ingilizcesini biliyordum çok iyi gelmemişti bana fransızcası da öyledir muhtemelen
@umbatu, frenchpackler nedir hocam?
benim aslında aradığım daylight ın ingilizce eğitim seti gibi şeyler
-
DevilRullz bunu yazdı
nie ki?
EDIT:Rusça öğreniyorum hala ama Rusça mesleki olarak turizm hariç nerde kullanılır bilgim yok :)
u235 tarafından 19/Haz/13 21:41 tarihinde düzenlenmiştir -
u235 bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
nie ki?
EDIT:Rusça öğreniyorum hala ama Rusça mesleki olarak turizm hariç nerde kullanılır bilgim yok :)
makine sektöründe kullanılıyor demir çelik işlerinde, çok az bir kullanım alanı var.
-