Fransızlar Türk"Lerle Ugrasıyor Derslerini Verme Zamanı ! [HERKEZ BAKSIN]
-
Fransizlar ayni sekilde bu sefer yahoonun bi sayfasinda Turkiye'nin 2010 dunya kupasindan ihrac edilmesi icin tekrar oylama acmislar. Lutfen linkte verilen siteye girelim ve sag alttaki Votez yazan oylamada Non secenegini secerek oylayalim. Su an ihrac edilsin dienler %40 civarinda.Bu anketi tanidigimiz herkese yollayalim. Fransizlara Turk'le ugrasilmayacagini ogretelim...

-
Non'lar önde yine
-
100 yakın oy verdım bıraz daha beyler.....
-
sabaha kadar oy weririm ben sen kafana takma TÜRK le uğraşcak toplum daha yok olsa bile a.qrız
-
1 ip Sadece 1 Oylama Yapabildigi icin Kendinizi Fazla Kasmayın Bence Kendiniz 1 Kez Tıkladıktan Sonra Tanıdıklarınıza Dagıtın Bu Linki..
Bu Arada Son Durum:

-
ya şimi qui kabul etmemek deilmiydi fransızca non kabul deilmiydi Allah Allah baq ya unuttum
-
Non=Hayır Oui=Evet
Anket sorusu türkiye bu maçtan sonra 2010'dan elensin mi?
Verilecek cevap:Hayır=Non :) -
NetPoLice kardeşim böyle bi şeyi bize bildirdiğin için sana TEŞEKKÜR EDERİM..!!!!
BENDE BİR TÜRK VATANDAŞI OLARAK OYUMU KULLANDIM
ARAKDAŞLAR DAĞITA BİLDİĞİNİZ KADAR DAĞITIN BU SİTEYİ MİLLETE HERKES OY KULLANSIN..!!!!
-
Résultats du sondage
La FIFA doit-elle exclure la Turquie des éliminatoires de la Coupe du Monde 2010 après les événements contre la Suisse?
63755 votes depuis le 17 Nov 2005
Oui 22810 votes Non 40003 votes Sans opinion... 942 votes fransız makarnası yemeyek artık... -
beyler non lar önde.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENESondage Football
Résultats du sondageLa FIFA doit-elle exclure la Turquie des éliminatoires de la Coupe du Monde 2010 après les événements contre la Suisse?
64844 votes depuis le 17 Nov 2005
Oui 23041 votes Non 40852 votes Sans opinion... 951 votes -
Oui 23168 votes Non 41289 votes Sans opinion... 957 votes inşallah doru yapıozdur ya burda Türkiye oynasınmı die soruyosa ve bizde Hayır diyosak?