Free Shop Sigara Tat Farkı
-
Kreyzi bunu yazdıVisualBoy bunu yazdı
hocam ben k.ırakta iken 12 saatte iki paket camel (açık sarı) içiyordum (sınırda iki tarafında sigarasından içtimde ikiside birbirinden beterdi bence) ama inanki Türkiyede bir günde içtiğim bir paket sigaranın yerini asla tutamıyordu. saman gibiydi, kesmediği için sürekli içmek istiyor insan. ama getirtme imkanın varsa ve ağır sigara seviyorsan davidoff magnum derim ötesi yalan...
sigara gördüm davidoff kadar bulunması zor sigara görmedim.
yanlış anlaşılmasın her yerde var ama harbi davidoff kalitelisi tat vereni zor bulunuyor. bulununca da kolay kolay vazgeçilmiyor :F
yurt dışı iş ilanlarına bakıyorum şimdilik Türkiyede'yim, kısmet olurda çıkıp geri gelirsem getiririm.
-
parliament reserv içiyorum.. ondan önce winston içiyordum.. hastalık gibi bişi oldu amk bırakamıyorum :|
-
Amd-x bunu yazdı
parliament reserv içiyorum.. ondan önce winston içiyordum.. hastalık gibi bişi oldu amk bırakamıyorum :|
ölürsün ölürsün bende liseden sonra kurtardım kendimi ondan ama parliden vazgecilmez night devam..
-
Her ülkede,kendi tütünlerinden üretiliyor bildiğim kadarıyla.
Camel brown tavsiye ederim.
Ben camel brown + drum sarma tütünü takılıyorum şuan ikiside gayet ağır ve kesiyor.