Freedos Sıkıntısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

secure bot kaldırıp, legacy moda aldım bios'u, ilk görmedi cihazları bir reboot yaptım sonra gördüm boot#1 kısmına usb aldım, kurdum herşeyi iyi güzel amk SSD üstüne kurdum işletim sistemini 1 TBlık kısmı biçimlendirmeyi unuttum amk.

edit: aygıt yöneticisinde 1TB diski görüyor, biosta görüyor ama bilgisayarımda gözükmüyor disk.

kvasir tarafından 29/Kas/13 23:54 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı

secure bot kaldırıp, legacy moda aldım bios'u, ilk görmedi cihazları bir reboot yaptım sonra gördüm boot#1 kısmına usb aldım, kurdum herşeyi iyi güzel amk SSD üstüne kurdum işletim sistemini 1 TBlık kısmı biçimlendirmeyi unuttum amk.

edit: aygıt yöneticisinde 1TB diski görüyor, biosta görüyor ama bilgisayarımda gözükmüyor disk.

hocam çalıştır dan "diskmgmt.msc" çalıştırıp ordan 1tb lik diski biçimlendirmeyi dene

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı
    VBDream bunu yazdı

hocam çalıştır dan "diskmgmt.msc" çalıştırıp ordan 1tb lik diski biçimlendirmeyi dene

oldu dostum çok teşekkür ederim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek

2 gün önce kurulum yaptık bu laptopa...

BİOSta bişey oynamadık.USB den windows 7 ultimate kurduk 64 bit sonrada ubuntu kurduk çatır çatır çalışıyor şimdi..

Sen neden yapamadın merak ettim..

Busiest men find the most time....
Toplam Hit: 1869 Toplam Mesaj: 15