Freelance İş Bakıyorum
-
birine lazım olur belki :)
-
DadasAdam bunu yazdısamato bunu yazdıhacim valla makale yazmaktansa o makaleleri bloga atsam 5 sene boyunca googleden 3000 tl para alirim zaten.
Hocam hep merak etmişimdir bir .blogspot ücretsiz uzantıyla blog açsam, kaç ay sonra ne kadar kazandırmaya başlar tahmini ?
mevzu şu.
siteye yazı resim ne ise dolduruyorsun. çeşitli yerlere reklam yerleştiriyorsun.
giren bir kişi reklama tıklamışsa tam bilememkle beraber 0.10 kuruş kazanıyorsun diyelim
her 100 kişiden 10 kişi tıkalmışsa 1 tl
1000 kişide 10 tl eder. eğer günde 1000 kişi girmiş ise bu hesapla ayda 300 tl eder.
yani ne kadar çok kişi girmişse siteye ve çok tıklanmışsa o kadar para birikir 200 tl eşik yani o rakama ulaşmadan paranı alamazsın.
ama bu kafadan atmasyon bir hesap.
duruma göre belkide 100 kişinin hepsiş tıklayacak yada 1000 kişiden hiçbiri tıklamayacak .
o içeriğine göre değişir. şans biraz
-
futurist bunu yazdıDadasAdam bunu yazdısamato bunu yazdıhacim valla makale yazmaktansa o makaleleri bloga atsam 5 sene boyunca googleden 3000 tl para alirim zaten.
Hocam hep merak etmişimdir bir .blogspot ücretsiz uzantıyla blog açsam, kaç ay sonra ne kadar kazandırmaya başlar tahmini ?
mevzu şu.
siteye yazı resim ne ise dolduruyorsun. çeşitli yerlere reklam yerleştiriyorsun.
giren bir kişi reklama tıklamışsa tam bilememkle beraber 0.10 kuruş kazanıyorsun diyelim
her 100 kişiden 10 kişi tıkalmışsa 1 tl
1000 kişide 10 tl eder. eğer günde 1000 kişi girmiş ise bu hesapla ayda 300 tl eder.
yani ne kadar çok kişi girmişse siteye ve çok tıklanmışsa o kadar para birikir 200 tl eşik yani o rakama ulaşmadan paranı alamazsın.
ama bu kafadan atmasyon bir hesap.
duruma göre belkide 100 kişinin hepsiş tıklayacak yada 1000 kişiden hiçbiri tıklamayacak .
o içeriğine göre değişir. şans biraz
Bunları biliyorum :) Sorumu neleştireyim o halde.
Bir blogspot uzantılı blogum vardı. 1 aylık falandı galiba.
Kafama eseni paylaşıyordum belli bir konu üzerine değildi.
Soldaki admin panelinden reklam sekmesini keşfettim (evet biraz geç farkettim :) ) ama reklam almak istediğimde yanlış hatırlamıyorsam "blogunuzun yaşlı uygun değil" gibi bir uyarı almıştım reklam alamadım yani bloga.
@
samato hocam senin de dediğin gibi düzenli içerik, görselle falan kaç ayda reklam alabilirim ? Konunu biraz baltaladım kusura bakma... -
yok onemli degil hergun icerik atarsan 3 ay sonra alirsin gibime geliyor.
ancak eminde degilim tam olarak onuda soyleyeyim blogumda hicbir zaman sureklilik saglayamamistim. samato tarafından 28/Kas/14 11:43 tarihinde düzenlenmiştir