folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Freze Ve Torna Yardım.Acil.

Freze Ve Torna Yardım.Acil.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n3xt
    n3xt's avatar
    Erkek

Valla bize cekic yaptırmışlardı.

İş kurma işi biraz uzun sürdü. ben askere gitmicem demedim ki lan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

saatçi mengenesi yap.. temel imalatda habire yapıyoduk zamanında.. koduum dersi :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Hocam kendinden çıtalı (zıvanalı ) birleştirmeyle bir selçuklu uslülü kündekari dolap kapağı filan yap. Fazla zorlamaz, proje olarak elimde yok ama yapılabilir.

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

Frank bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam kendinden çıtalı (zıvanalı ) birleştirmeyle bir selçuklu uslülü kündekari dolap kapağı filan yap. Fazla zorlamaz, proje olarak elimde yok ama yapılabilir.

hocam öyle bi söyledin ki :D bu söylediğini bulmak benim aradığım projeyi bulmakdan daha zor :P

Zehirrr . . .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Sezpanhe bunu yazdı:

Frank bunu yazdı:

hocam öyle bi söyledin ki :D bu söylediğini bulmak benim aradığım projeyi bulmakdan daha zor :P

Hocam ben yanlış anlamışım sana proje lazımmış ben direk yapıcan sandım. Ama şöyle basit bişey yapsan süper oldurdu. Ahşap onarım atölyesi dersinde yapmıştım ben hoca mest oldu :d

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
Toplam Hit: 2486 Toplam Mesaj: 16