Frontoza Balık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

hoca ben bu hayvanı üretmek değil alıp satmak için alıyorum 3 4 ay baktıktan snra bile iyi kar bırakıyor bende 600 litrelik bir akvaryum var zaten 160 boyunda pek sorun değil önemli olan alabildiğim kadar ucuza alabilmek bu balığı tek sıkıntım bu yani

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

walla abiler benim evde 3 tane var 80 cm lik 1 m. lik ve 1.60 lık hepsi boy boy yanyana bu ara yunus sarı ve beyaz vare fakat yeni favorim frontoza ve tropheus duboisi masva bunlardan alıcamda pahalı geliyor 16 17 18 liraya satıyorlar tek yavruyu internette ucuzları var hem güvenemiyorum hem çok küçük hemde çok uzak oluyor getir götür sorun yani ben bu hobiyi severek yapıyorum bütün pazarımıda balıklarıma ayırıyorum 2 günde birde birer kova su boşaltır taze su eklerim boşalttığım kadar en büyük hobim hepsi benim çocuğum gibidir her gün saatlerce oturur izlerim ticari geliride güzel bunuda yabana atmayım arasıra alım satımınıda yaparım sağdan soldan hobi olarak yetiştirenlerden 500 binliraya yavruları toplarım 1200 den direk satarım memnunum bu ticarettende zevkindende tavsiye ederim canım sıkılıyor boş vaktim çok diyenlere

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Frontoza koloni buldum bi tane 3 dişi 1 erkek 300 lira dedi karı dogrumudur fiyatlar ?

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

doğrudur hocam ben 6 tanesine 1200 lira isteyenler gördüm bence bu fiyat doğrudur yani

Ben bugün aldım 2 tane haftasonuda 4 tane alacam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

damızlık frontozolar 300 ila 600 arasında degişmektedir. tanesi yavruların 10 lira gibi bi fiyat

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

İstanbuldaysan bir tane üretimhaneye yönlendirebilirim seni .

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

konyadayım kardeşim walla

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

neyse sağlık olsun , istanbula işin düşerse yardımcı olurum . Hazır yerin varsa tanganyika seviyorsan  Ocellatusuda tavsiye ederim .

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

hazır yerim var tangayikada seviyorum o dediğin balığı ilk duydum ama bir incelemeye alayım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

yok sarmadı bu balık beni ufakmış biraz büyük ve asaletli olacak frontoza güzel bu noktada ve yunuslar

Toplam Hit: 4228 Toplam Mesaj: 33